Το 55χρονο σήμερα supermodel Πολίνα Πορίζκοβα μίλησε για την αισθητική θεραπεία που έκανε λέγοντας πως «είμαι ματαιόδοξη και θέλω να είμαι όμορφη».

Η τσέχα καλλονή μίλησε χωρίς περιστροφές για τη σχέση της με την ομορφιά. Είπε σε ένα post στα κοινωνικά μέσα την Πέμπτη πως δέχτηκε «ανηλεή εκφοβισμό στο σχολείο» εξαιτίας της εξωτερικής της εμφάνισης. «Ήμουν τόσο άσχημη», εξομολογήθηκε.

Και ήταν η ίδια που δημοσίευσε την εικόνα της με τη μη επεμβατική τεχνική, αναγνωρίζοντας ωστόσο ότι η «πραγματική ομορφιά» είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ωραία παρουσία.

«Έναν χρόνο αργότερα, στα 15 μου, έγινα μοντέλο στο Παρίσι. Τώρα με επιβράβευαν για τα σημεία μου που πίστευα πως μισούσα. Δεν είχα αλλάξει. Η γνώμη του κόσμου ήταν το μόνο που άλλαξε», εξήγησε, ομολογώντας πως στάθηκε πολύ τυχερή που βρέθηκε σε μια τέτοια θέση.

Τελειώνοντας την ανάρτησή της, κάλεσε τον κόσμο να φτιάξει τη δική του ομορφιά, αντί να δέχεται τα πρότυπα που του επιβάλλουν άλλοι…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.