Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» παραχώρησε συνέντευξη η παρουσιάστρια Βάσια Τριφύλλη.

Η μάχη με τον καρκίνο, το παιδί που δεν έκανε, η μεγάλη της αδυναμία Βερόνικα αλλά και το Ραντεβού στα τυφλά, ήταν μερικά από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε η Βάσια Τριφύλλη.

«Το “Ραντεβού στα τυφλά” έκανε 95% τηλεθέαση. Ο Μεγακλής Βιντιάδης δεν έβαλε στην παρουσίαση τη γυναίκα του, την Πωλίνα, αλλά εμένα και είπε στον παραγωγό ότι αυτή είναι άλογο, άσε τη να τρέξει» ανέφερε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη και πρόσθεσε μιλώντας για την χαρακτηριστική κίνηση που έκανε με το άνοιγμα του σακακιού της: «Το άνοιγμα του σακακιού στο Ραντεβού το έκανα αυθόρμητα από το άγχος μου και μου είπαν να το κρατήσω».

Μαζί με την επιτυχία όμως, η Βάσια Τριφύλλη ήρθε αντιμέτωπη και με τον καρκίνο. «Δεν ήξερε κανείς για τον καρκίνο. Πήγαινα στο γύρισμα και έλεγα στους συνεργάτες μου “άμα λιποθυμήσω, μη στεναχωρηθείτε, θα σηκωθώ και θα συνεχίσουμε” και έτσι και έγιναν. Ο καρκίνος και η επιτυχία στη ζωή μου ήρθαν μαζί. Εγώ αγνόησα τον καρκίνο και προχώρησα στην επιτυχία. Τη μεγάλη αγάπη του κόσμου την εισέπραξα, επειδή έκανα τη μεγάλη επιτυχία και αμέσως έπαθα τη μεγάλη αρρώστια. Όταν ήμουν στο νοσοκομείο με τον καρκίνο ήταν όλος ο κόσμος ήταν από πάνω μου. Ο καρκίνος ήρθε τη στιγμή που ήθελα να κάνω παιδί. Μου είπε: “Κάνεις όνειρα; Κραααακ” και ηρέμησα» είπε η παρουσιάστρια.

Μιλώντας για τη μεγάλη της αδυναμία, τη Βερόνικα, η Βάσια Τριφύλλη είπε: «Μάνα δεν είναι μόνο αυτή που γεννάει, είναι και αυτή που μεγαλώνει. Ούτε με άφησαν να την υιοθετήσω, μου το απαγόρευσαν γιατί ήμουν ανύπαντρη. Κάτι νόμοι… Τότε είχα παλέψει πολύ για τη Βερόνικα. Η Βερόνικα μου άλλαξε τη ζωή σε όλο το μήκος και το πλάτος. Μέχρι να βρούμε τα πατήματα μας και να αγαπηθούμε όπως τώρα, πέρασαν 20 χρόνια».

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στην άρνηση της να παρουσιάσει τον Πρωινό Καφέ. «Πριν από το “Ραντεβού στα τυφλά” ο Κυριακού μου είχε προτείνει να κάνω πρωινό. Έστειλε το αυτοκίνητό του νύχτα, με τις πιτζάμες και με πήγαν στο γραφείο του. Και του είπα “δεν μπορώ, κάθε Δευτέρα θα αλλάζεις παρουσιάστρια;”. Αρνήθηκα γιατί ήμουν ηλίθια. Κουβαλάω την ανασφάλεια των θεατρίνων. Νίκησε ο ταχύτερος», είπε χαρακτηριστικά η Βάσια Τριφύλλη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.