Στις καταγγελίες που έχουν δει το τελευταίο χρονικό διάστημα το φως της δημοσιότητας για σεξουαλικές κακοποιήσεις αναφέρθηκε η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου, καλεσμένη στο «The 2Night Show».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στάθηκε και σε μία συνέντευξη που είχε δώσει ο Γιώργος Καπουτζίδης, ορμώμενος από το γεγονός ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο για όσους δέχονται κακεντρεχή σχόλια.

«Τον Γιώργο τον εκτιμώ βαθιά γιατί η ψυχή του είναι τόσο καθαρή και πρωτοπόρα, που τον θαυμάζω παρόλο που δεν έχουμε κάνει πολλή παρέα» είπε. «Αυτοί που βρίζουν και χρησιμοποιούν χυδαίες λέξεις είναι γιατί έτσι είναι κι η ψυχούλα τους, δεν είναι καθαρότερη. Έχει μεγάλη απόσταση η συμπεριφορά τους από την παραβατική συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα. Άλλο να γράψεις σε σχόλιο από κάτω ένα κείμενο, γιατί πάντα κατηγορείς αυτόν που το έχει γράψει κι όχι αυτόν που κατηγορεί, κι άλλο οι συμπεριφορές στα κορίτσια που της κλείδωσαν πόρτες» πρόσθεσε.

Η Μαριάννα Τουμασάτου ανέφερε ότι όσοι έχουν συμπεριφερθεί άσχημα σε νεαρά κορίτσια πρέπει να αντιμετωπιστούν με αυστηρό τρόπο.

«Ήταν μικρές και τους φέρθηκαν με έναν ελεεινό τρόπο εκμεταλλευόμενοι και το νεαρό της ηλικίας τους. Αν το κάνεις σε μεγαλύτερη γυναίκα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να αντιδράσει. Σε ένα πιτσιρίκι 22 χρονών να του κλειδώσεις την πόρτα. Τι είπες τώρα; Πρέπει να είναι πολύ αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι μια κακιά στιγμή, ότι είχες πιει. Εδώ μιλάμε για επάγγελμα. Οι συμπεριφορές στα κορίτσια που τα εκμεταλλεύτηκαν με ελεεινό τρόπο, πρέπει να αντιμετωπιστούν με πολύ αυστηρό τρόπο» είπε.

TAGS