Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι ένα από τα πλέον συζητημένα άτομα τα οποία συμμετείχαν στο Survivor. Η δημοσιογράφος αν και δεν ήταν «δυνατή» στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου κατάφερε να παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα στο παιχνίδι και μάλιστα είχε ψηφιστεί και ως η Δημοφιλέστερη παίκτρια.

Το πρωί της Τρίτης, η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε στην επιλογή της να συμμετάσχει στο Survivor, απάντησε με χιούμορ σε ερώτηση για τον πατέρα της ενώ έδωσε αινιγματική απάντηση σε ερώτηση αν θα παρουσιάσει εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

«Εκείνη τη στιγμή ένιωθα παλτό και γι’ αυτό χρησιμοποίησα τη συγκεκριμένη λέξη. Τζακούζι δεν έχω σπίτι μου, οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε. Ένας από τους λόγους που με ιντρίγκαρε να μπω στο Survivor ήταν ότι ήταν εντελώς κόντρα ρόλος για μένα. Δεν θα είχα ποτέ την ευκαιρία να ζήσω κάτι σαν το Survivor στη ζωή μου και ήθελα να πάρω το ρίσκο και να το ζήσω», ανέφερε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Ανθή Σαλαγκούδη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν έφυγα από το παιχνίδι ήταν να φάω. Μου είχαν φέρει ένα πεϊνιρλί. Μάλλον στο τέλος ο πατέρας μου με αποκλήρωσε και γι’ αυτό έφυγα από το παιχνίδι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Το αν θα κάνω εκπομπή στον ΣΚΑΙ θα το δείτε. Θα ήθελα να κάνω infotainment».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.