Την εμπειρία από μια οντισιόν σε ένα γνωστό ηθοποιό – σκηνοθέτη ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, θυμήθηκε η Ελένη Καρακάση.

Η αγαπημένη Ρίζω από τις Άγριες Μέλισσες άφησε για λίγο το Διαφάνι και έκανε την εμφάνιση της στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1.

Η συζήτηση, όπως ήταν φυσικό, έφτασε και στις καταγγελίες που ταλανίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο. Τότε η Ελένη Καρακάση μοιράστηκε με τους παρουσιαστές αλλά και το τηλεοπτικό κοινό τη δική της εμπειρία από το παρελθόν κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν.

«Εμένα μου είχε τύχει να δω μια πάρα πολύ άσχημη έκρηξη που όμως, υπήρχε μία αιτία. Δεν ήταν αδικαιολόγητη η έκρηξη ενός από αυτούς τους συναδέλφους σκηνοθέτης να μην πούμε τώρα ονόματα, αλλά ήταν πάρα πολύ έντονη. Φοβόσουν με αυτό που έβλεπες. Αν δεις έναν άνθρωπο να σπάει και πράγματα, είναι λίγο φοβιστικό. Καμία σχέση όμως με αυτά που περιγράφονται. Είχα ακούσει, αλλά εγώ δεν τα είχα βιώσει. Νομίζω ότι ήμουν τυχερή που δεν το βίωσα» ανέφερε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Στην συνέχεια η ηθοποιός είπε πως: «Έδωσα μία οντισιόν, που ήταν η χειρότερη εμπειρία οντισιόν που έχω νιώσει στη ζωή μου. Με πρόσβαλαν με πολύ άσχημο τρόπο. Την ώρα που έδινα οντισιόν άκουσα να γελάνε από κάτω όλοι, ήταν τη στιγμή που τραγούδαγα. Σταμάτησα. Μου λένε “γιατί σταματήσατε”; Λέω “γιατί προφανώς δεν σας αρέσει”. Μου λένε “Όχι, τραγουδήστε με τη φωνή σας”. Απαντώ “αυτή είναι η φωνή μου” και σχολιάζουν: “Τραγουδάτε σαν τη γιαγιά μου”. Με όλο το θάρρος που βρήκα εκείνη τη στιγμή είπα “τότε η γιαγιά σας πρέπει να είχε πολύ ωραία φωνή” και έφυγα. Ήταν γνωστός ηθοποιός σκηνοθέτης που έχει φύγει από τη ζωή».

TAGS