Για 13 χρόνια η Θεοδώρα Σιάρκου βρισκόταν εκτός του τηλεοπτικού τοπίου και η ίδια, το πρωί της Τετάρτης εξήγησε τους λόγους αυτής της αποχής.

«Ήταν 13 χρόνια απουσίας, οι τελευταίες μου εμφανίσεις ήταν το 2008» ανέφερε αρχικά η Θεοδώρα Σιάρκου στην εκπομπή «Pop Up» του Alpha και εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στο να απέχει από την τηλεόραση.

«Αρχικά δημιούργησα την οικογένειά μου, έκανα τα παιδιά μου, οπότε αυτομάτως με τις εγκυμοσύνες δεν είχα την πολυτέλεια να δουλεύω τόσο όσο θα ήθελα. Απείχα συνειδητά. Μετά το ένα έφερε το άλλο, απουσίασα για τα πρώτα 3-4 χρόνια και μετά πέρασα στα αζήτητα», ανέφερε αρχικά η Θεοδώρα Σιάρκου.

Η Θεοδώρα Σιάρκου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν πέρασε ο καιρός και αποκαταστάθηκαν οι καταστάσεις στην οικογένειά μου, μεγάλωσαν και τα παιδιά, επέλεξα να εμφανιστώ ξανά και να δηλώσω ότι θέλω να επιστρέψω. Και πολύ σύντομα, σε λιγότερο από ένα χρόνο ήρθε και η πρόταση για τον Πλάτανο».

Υπενθυμίζεται πως η Θεοδώρα Σιάρκου επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από την πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.