Η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα, Μαρία Δεληθανάση, κατήγγειλε πως έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον τραγουδιστή.

Ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, το μεσημέρι της Τρίτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «T-Live» και έδωσε την εκδοχή του τραγουδιστή για τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

«Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για τις πολύ δύσκολες εποχές που ζούμε. Εγώ μόνο με σκεπτικισμό μπορώ να παρακολουθήσω αυτή την ρωμαϊκή αρένα που έχει ανοίξει εν μέσω καραντίνας. Βλέπω πλέον ότι αρκεί μια δημόσια καταγγελία, από την οποία μάλλον κινδυνεύουμε όλοι, για να καταστραφούν καριέρες, να καταρρακωθούν προσωπικότητες και να λοιδορούνται εσαεί άνθρωποι που είναι καταξιωμένοι που είναι δημόσια πρόσωπα. Φοβάμαι μήπως από όλον αυτό τον ορυμαγδό των καταγγελιών, των δημοσίων και όχι στη δικαιοσύνη, κινδυνεύουμε όλοι» ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, κ. Σπύρος Δημητρίου.

Στην συνέχεια σημείωσε μεταξύ άλλων: «Η συγκεκριμένη κοπέλα δεν υπάγεται στο κίνημα metoo γιατί έχει καταγγείλει πάρα πολλές φορές τις μεταξύ τους διενέξεις στην ελληνική δικαιοσύνη. Αν ο κύριος Δόξας έχει προκαλέσει τέτοιου είδους βλάβη στη σύζυγό του, το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί και θα τιμωρηθεί. Αν ερευνηθεί ότι και η σύζυγός του έχει προκαλέσει στον κύριο Δόξα παρόμοιες σωματικές βλάβες, ομοίως θα τιμωρηθεί.

Οι ισχυρισμοί του κυρίου Δόξα είναι ότι έχει κακοποιηθεί και ο ίδιος πάρα πολύ βάρβαρα και στυγνά, ότι υπήρχε βία στο σπίτι. Τον Απρίλιο του 2020 ο κύριος Κώστας Δόξας είχε δεχτεί σφοδρή επίθεση, του κάρφωσε ένα στυλό στο κεφάλι και στη συνέχεια τον έκλεισε στο μπάνιο για ώρες.

Στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται ο κ. Κώστας Δόξας, βγαίνοντας έξω έξαλλος, την απώθησε. Το πρώτο που έκανα πρώτο να δείξω τη φωτογραφία σε έναν ιατροδικαστή και ο ιατροδικαστής έχει κρατήσει επιφυλάξεις από πού έχουν προέλθει τα τραύματα. Όταν μιλάμε για βασανισμό και βία μιλάμε για απευθείας χτύπημα του κ. Δόξα προς την πρώην σύζυγό του. Είναι μία απώθηση, πιστεύουμε εμείς».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.