Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Δανίκας, το πρωί της Τρίτης. Ο τηλεοπτικός Φανούρης από τις Άγριες Μέλισσες άφησε για λίγο το Διαφάνι και έκανε την εμφάνιση του στο «Πρωινό» για πρώτη φορά.

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας ξεκαθάρισε από την αρχή της συνέντευξής του πως δεν πρόκειται να κάνει spoiler σε ότι αφορά τις εξελίξεις της δραματικής σειράς του Ant1 ενώ η συζήτηση έφθασε γρήγορα και στο νονό του, Γιώργο Μαρίνο.

Η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε για το λόγο που απέχει ο Γιώργος Μαρίνος από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Λόγω συνεργασίας με τον πατέρα μου, ο Γιώργος Μαρίνος πάντρεψε τους γονείς μου και με βάφτισε κιόλας. Δεν έχουμε καμία σχέση, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Εγώ νομίζω ότι ο Γιώργος Μαρίνος επίτηδες θέλει να μείνει στην καρδιά του κόσμου ως ο Γιώργος Μαρίνος που ξέρουμε, ο showman, ο τραγουδιστής, ο ηθοποιός. Μάλλον γι’ αυτό το λόγο έχει χαθεί.

Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είναι καλά, αν συμβαίνει οτιδήποτε, κανένας δεν γνωρίζει. Τουλάχιστον από τον δικό μου κύκλο δεν γνωρίζει κανείς. Τελευταία φορά τον είδα σε μια θεατρική παράσταση πριν από πάρα πολλά χρόνια.

Σαν παιδί τον έζησα αρκετά, αλλά από κάποια ηλικία και μετά δεν είχαμε καμία σχέση. Τον θαυμάζω, με ενέπνευσε για τη δουλειά μου, αλλά μέχρι εκεί, πιο τυπικές σχέσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Δανίκας.

TAGS