Για τον εθισμό του με τον τζόγο μίλησε στο Ενώπιος Ενωπίω ο ηθοιποιός Γιώργος Κωνσταντίνου, κάτι το οποίο έχει γράψει και σε ένα βιβλίο του.

«Όλοι έχουν μείνει σε αυτό το σημείο του βιβλίου μου γιατί πουλάει. Θα είχα κάθε λόγο να το εξαφανίσω… Νομίζω ότι ο τζόγος κατά την φιλοσοφική μου άποψη, είναι έμφυτος. Από μικρά παιδάκια λέμε αυτό είναι δικό μου και ποιος θα κερδίσει κέρματα. Είναι ένα σκαλοπάτι που οδηγεί στην μεγάλη κατηφόρα. Αν μπλέξεις με αυτό, είναι ένας καταστροφικός εθισμός. Το λέει άλλωστε και το ρητό πας παίζων χάνει» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Κανείς δεν βγαίνει νικητής, όποιος τζογάρει χάνει» λέει ο σπουδαίος ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου. «Στιγμιαίες είναι οι νίκες, όπως και το ναρκωτικό… Ήταν μια παγίδα. Έγραψα αυτό το πράγμα για να πω πόσο καταστροφικό είναι, όπως θα έλεγα και για τα ναρκωτικά. Δεν το έκανα για να πω ότι έπαιζα. Ωστόσο έγινε σημαία».

«Η μητέρα μου το έφερνε βαρέως ότι ήμουν ένα εξώγαμο παιδί»

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε και για τα παιδικά και οικογενειακά του χρόνια.

«Ο πατέρας μου δεν είχε παντρευτεί την μητέρα μου και η μητέρα μου το έφερνε βαρέως ότι εγώ ήμουν ένα εξώγαμο παιδί. Η μητέρα μου χρόνια μετά, ζήτησε να παντρευτούν. “Για να συνεχίσει να σε βοηθάει ο γιός μου θα με παντρευτείς” του είπε και παντρεύτηκαν εκείνη στα 60 και εκείνος στα 70 και μετά χώρισαν. Ο πατέρας μου ήταν τενόρος και η μητέρα μου πριμαντόνα» είπε χαρακτηριστικά.

«Ήταν δύσκολα δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε» είπε για τα παιδικά του χρόνια. «Mετά το 1948 αρχίσαμε να κυκλοφορούμε στον δρόμο. Ήταν μια διαλυμένη κατάσταση. Η ανάγκη για επιβίωση δεν μας άφησε να κάνουμε όνειρα. Τη βγάζαμε στους δρόμους. Ήμουν στο σπίτι με τη γιαγιά που δημιουργούσε ένα κλίμα φόβου και τρόμου. Από εκεί σέρνω κάποια κατάλοιπα».

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε για την προσωπική του ζωή και πόσο αυτή γίνεται γνωστή στο κοινό.

«Είχα μια απέχθεια στο σκάλισμα της προσωπικής ζωής. Δεν ζητούσαν να μάθουν κάτι για καλό. Ήταν μια νοσηρή περιέργεια. Απέκλεισα την προσωπική μου ζωή από τη δημοσιότητα» δήλωσε.

Για τη σχέση του με την Έλενα Ναθαναήλ απάντησε: «Ο έρωτας δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Πέρασα ελαφρά από αυτή την ιστορία. Με τα παιδιά μου είμαι φιλαράκια. Με την κόρη μου έχουμε παίξει και μαζί. Η κόρη μου θέλει με τα δικά της όπλα να πολεμήσει. Προσπαθούμε να απελευθερωθούμε ο ένας από τον άλλο».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.