Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha παραχώρησε συνέντευξη η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Δευτέρας.

Η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης αλλά και στα σχόλια που δέχεται.

«Την Ηλιάνα τη γνωρίζω λιγότερο από ένα χρόνο, έχουμε πολλά κοινά, μας συνδέουν πολλά πράγματα. Είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ δοτικό, που ξέρω ότι θα είναι εκεί από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Όταν μου έγινε η πρόταση για το πρωινό δεν είπα αμέσως το ναι, αλλά ήμουν θετική, είναι ένα κανάλι που με έχει μεγαλώσει. Ελπίζω να είμαι γουρλού για το κανάλι ως πρώτη παρουσιάστρια ψυχαγωγικού», ανέφερε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα στην συνέχεια πρόσθεσε: «Πάντα νιώθω το βάρος και το άγχος να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Η μητέρα μου με συμβούλευσε να είμαι ο εαυτός μου και να μην ακούω τις κακεντρέχειες. Δεν έχω εμμονή με τα νούμερα, αλλά θέλω να μου δείχνει την προτίμησή του ο κόσμος. Τα αρνητικά σχόλια που αφορούν τη δουλειά μου τα ακούω και τα αλλάζω. Όσα σχόλια αφορούν την εμφάνισή μου δεν με βρίσκουν σύμφωνη».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.