Η βαθύπλουτη πρώην σύζυγος του Τζεφ Μπέζος παντρεύτηκε έναν καθηγητή από το σχολείο που φοιτούν τα παιδιά της, δύο χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον ιδρυτή της Amazon.

Η Μακένζι Σκοτ έγινε μετά τον χωρισμό της μια από τις πλουσιότερες γυναίκες της υφηλίου (και 22ος πλουσιότερος άνθρωπος), έχει δώσει ωστόσο πάνω από 4 δισ. δολάρια σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Τα νέα μάλιστα για τον γάμο της με τον Dan Jewett αποκαλύφθηκαν μέσω της φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας Giving Pledge, της οποίας είναι μέλος. «Ο Dan είναι ένας υπέροχος τύπος και είμαι χαρούμενος και για τους δυο τους», δήλωσε ο Τζεφ Μπέζος για το γεγονός.

Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία της Μακένζι κυμαίνεται στα 53 δισ. δολάρια, η ίδια έχει αποκαλύψει ωστόσο την πρόθεσή της να δώσει το μεγαλύτερο μέρος της.

Μέχρι στιγμής έχει χαρίσει αρκετά δισεκατομμύρια σε γυναικείες οργανώσεις, τράπεζες φαγητού και υποτροφίες για Αφροαμερικανούς και μη προνομιούχα παιδιά.

Η Σκοτ ήταν παντρεμένη με τον Μπέζος για 25 χρόνια και είχε βοηθήσει πολύ στην ίδρυση του κολοσσού το 1994. Ζει στο Σιάτλ με τα 4 παιδιά της και τον νέο της σύζυγο…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.