Το πιο ακραίο περιστατικό που έζησε στην καλλιτεχνική της διαδρομή περιέγραψε στο Tik Tak και τον Αντώνη Σρόιτερ η Ελένη Φιλίνη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τότε που ήταν 17 και δούλευε ως μοντέλο.

«Το πρώτο σοκ που πέρασα, όταν ξεκίνησα ως μοντέλο, ήταν σε ηλικία 17 ετών. Ανήλικη. Ένα μεσημέρι που πήγαινα να δοκιμάσω ρούχα σε βιοτεχνία που ήταν μέσα 40 άνθρωποι. Ξαφνικά βγαίνω, μόλις είχα βάλει τα καινούργια ρούχα και βρίσκω αυτόν τον άνθρωπο ολόγυμνο μπροστά μου» είπε.

«Κοκκαλώνεις και λες, τώρα ουρλιάζω. Η πρώτη αντίδραση είναι να φωνάξω. Παθαίνω έναν πανικό και αυτομάτως μου ήρθε στο μυαλό η γυναίκα του. Η αντίδραση μου ήταν να βουτήξω ένα μπουκάλι με ουίσκι, που το είχε πάνω στο γραφείο, να τον απειλήσω να του το φέρω στο κεφάλι. Φυσικά ούτε ξαναπήγα εκεί. Θα μπορούσα να ανοίξω την πόρτα, να φωνάξω την γυναίκα του και να πλακωθούν» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός. «Ήταν σοκαριστικό για μένα».

«Δεν νομίζω πως υπάρχει χώρος που δεν έχει υπάρξει σεξουαλική παρενόχληση και σε γυναίκες και σε άντρες» παραδέχθηκε.

Η Ελένη Φιλίνη αποκάλυψε και την πρώτη στιγμή που κοκκάλωσε στον χώρο της υποκριτικής.

«Είμαι δεύτερο έτος δραματικής, ψάχνανε για συγκεκριμένο ρόλο. Με επέλεξαν. Μου λέει στέλεχος από την παραγωγή, “θες να πάμε να δούμε τους χώρους που θα γυρίσουμε;”. Μου λέει “εγώ τα κανονίζω όλα, αν δεν έρθεις μαζί μου δεν θα κάνεις ποτέ τον ρόλο”. Φυσικά δεν τον πήρα ποτέ τον ρόλο» είπε.

TAGS