Την συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και μέσω της οποίας απάντησε στα όσα ανέφερε για το πρόσωπο του ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» χαρακτήρισε μεταξύ άλλων, τον Γιώργο Καπουτζίδη «αποστομωτικό» και «αληθινό».

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καραβάτου ανέφερε: «Ο άνθρωπος ήταν αποστομωτικός, όπως ήταν πάντα. Και νομίζω ότι αυτό που σκέφτηκα όταν έβλεπα τη συνέντευξη είναι ότι είναι αποστομωτικός επειδή είναι αληθινός. Οπότε, εκεί δεν υπάρχει ούτε άσπρο ούτε μαύρο, ούτε γκρι, ούτε τίποτα. Είναι αυτό, η αλήθεια του! Και σκεφτόμουν ότι όλη αυτή η διαδρομή που έχει κάνει με τον 90 ετών πατέρα του που κατέληξε σε αυτό το σταθμό της περηφάνιας είναι ότι ωραιότερο θα μπορούσε να έχει μοιραστεί μαζί μας και να μας πει σε όλους μας. και επιπλέον ότι μετά από αυτό δεν έχουμε και πολλά να πούμε ή μάλλον μπορεί να έχουμε να πούμε, να έχουμε να πούμε μόνο μπράβο σε αυτόν τον άνθρωπο. Εγώ αυτό αισθάνομαι βλέποντας τη στάση του Γιώργου όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο με αυτόν τον τρόπο και αυτά τα λόγια».

Στην συνέχεια ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε πως: «Να πω για τον συνάδελφο και αγαπημένο Γιώργο Καπουτζίδη ότι το σημαντικό δεν είναι μόνο ότι είναι αληθινός, είναι ότι η αλήθεια του εμπεριέχει μια ευγένεια, μια παιδεία και ένα ήθος. Αξίες και αρετές που είναι εντελώς απαραίτητες για μία υγιή κοινωνία και παράδειγμα για το πώς μπορούν να αλλάζουν τα πράγματα. Γιατί αυτός είναι ο τρόπος, με φως, με αγάπη και αξιοπρέπεια. Ούτε με εκδίκηση, ούτε με βία, ούτε με κανέναν άλλον τρόπο. Γιατί αυτός ο τρόπος του Γιώργου δεν μπορεί να παρερμηνευτεί και είναι αυτός ο τρόπος που εμείς όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τα λάθη και να τα διορθώσουμε. Την αγάπη μου, την εκτίμησή μου, το σεβασμό μου».

TAGS