Η Έλενα Κρεμλίδου πριν δυο εβδομάδες αποχώρησε οικειοθελώς από το «Survivor» καθώς τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν δεν υποχωρούσαν λόγω των κακουχιών που βίωνε στον Άγιο Δομίνικο.

Το πρωί της Δευτέρας, η νεαρή Instagrammer βρέθηκε καλεσμένη στον πλατό της εκπομπής «Love it» του ΣΚΑΪ και απάντησε στο αν τα προβλήματα υγείας της ήταν πρόφαση ώστε να αποχωρήσει από το reality.

Μεταξύ άλλων, η Έλενα Κρεμλίδου ανέφερε: «Δεν ήταν πρόφαση η υγεία. Όντως είχα θέματα υγείας και οι συνθήκες δεν με άφηναν να γίνω καλύτερα. Οπότε θα μπαινόβγαινα στο νοσοκομείο και θα ήταν κουραστικό και για όλους και για μένα. Οι συνθήκες δεν ευνοούσαν τότε… Την Ανθή Σαλαγκούδη τη θεωρούσαμε μια εύκολη νίκη. Όχι πάντα.

Εμένα ένα πράγμα με ενόχλησε, το θεώρησα άδικο. Το ότι ειπώθηκαν πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Με ενόχλησε το ότι δεν ήμουν εκεί για να υπερασπιστώ τη θέση μου, το έκαναν όσο ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν είναι ότι απλά έλειπα, ήμουν αλλού. Δεν περίμεναν ότι θα γυρίσω. Είχαν φρικάρει όταν γύρισα να τους χαιρετήσω.

Με τον James ελάχιστα γνωριζόμασταν πριν. Απλά βρεθήκαμε σε ένα event. Δεν τον ξέρω χρόνια, ούτε κάναμε παρέα. Μέσα στο παιχνίδι τον έμαθα. Μου αρέσει πολύ που έχει μυαλό. Πιστεύω ότι είναι ένας πάρα πολύ έξυπνος άνθρωπος και τον θαυμάζω. Δεν με πλήγωσε κανένας. Απλά στεναχωρέθηκα γιατί δεν μου έδωσαν χρόνο να υπερασπιστώ τον εαυτό μου».

TAGS