Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την προγραμματισμένη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα και κάποιοι παρατήρησαν το αινιγματικό χαμόγελο της δούκισσας του Σάσεξ στις άβολες ερωτήσεις της παρουσιάστριας.

Θυμίζοντάς τους μάλιστα τη σημαδιακή συνέντευξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, στην οποία αναγνώρισαν κοινές χειρονομίες και γκριμάτσες μεταξύ των δύο γυναικών.

Στο σύντομο τρέιλερ, η 39χρονη Μέγκαν δεν λέει λέξη, η γλώσσα του σώματός της στις ερωτήσεις της Όπρα είναι ωστόσο δηλωτική. Όπως ακριβώς έκανε η Νταϊάνα το 1995, στη συνέντευξή της στον Martin Bashir.

Αυτό λέει στην Daily Mail η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Judi James, αναλύοντας τη στάση της Μέγκαν όταν συζητά με την Όπρα τι έκανε «σχεδόν αδύνατη» τη βασιλική ζωή για την ίδια.

Η ειδικός μίλησε ακόμα και για τον τρόπο που πιάνει η Μέγκαν το χέρι του πρίγκιπα, σε μια «προστατευτική», όπως τη χαρακτηρίζει, στάση, θυμίζοντάς της την κατάσταση που βρέθηκε η Νταϊάνα, λες και «η Ιστορία επαναλαμβάνεται».

Η James λέει πως η Μέγκαν φαίνεται προετοιμασμένη για τις ερωτήσεις, η στάση του σώματός της αποκαλύπτει ωστόσο την άβολη κατάσταση που βρίσκεται. Ψάχνει για προστασία στον σύντροφό της, αποφαίνεται.

Όσο για το βραχιόλι που φοράει η Μέγκαν, είναι φόρος τιμής στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Opulent for Oprah!

Posted by Daily Mail on Monday, March 1, 2021

Είναι το Cartier βραχιόλι της πεθεράς της, αξίας 17.700 λιρών, αυτό που έβαλε στη συνέντευξη με την Όπρα, που ανήκει στη συλλογή χρυσαφικών της Νταϊάνα.

Όσο για το φόρεμα, είναι Armani και κοστίζει 3.300 λίρες.

TAGS