Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκ παραχώρησαν στην Όπρα Γουυίνφρεϊ μια συνέντευξη που πολλοί περιμένουν με ανυπομονησία. Το φως της δημοσιότητας βλέπουν αποσπάσματα της συνέντευξης που θα προβληθεί στις 7 Μαρτίου.

Στα βίντεο που δημοσιεύτηκαν, ο Δούκας του Σάσεξ αποκαλύπτει τους φόβους του ότι «η ιστορία θα επαναληφθεί», εξηγώντας την απόφαση του ίδιου και της συζύγου του να απομακρυνθούν από τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Χάρι δηλώνει ακόμη «ανακουφισμένος» που έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του Μέγκαν, ενώ αναφερόμενος στη μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, λέει ότι «δεν μπορεί να φανταστεί όσα εκείνη πέρασε μόνη της πριν από περίπου τρεις δεκαετίες.

Στη διάρκεια του 30 δευτερολέπτων αποσπάσματος, η Μέγκαν Μαρκλ δεν μιλά. Ο πρίγκιπας Χάρι ακούγεται να λέει: «Η μεγαλύτερη ανησυχία μου ήταν η επανάληψη της ιστορίας. Για μένα, είμαι απλώς πραγματικά ανακουφισμένος και ευτυχισμένος που κάθομαι εδώ, μιλώντας σε εσένα με τη σύζυγό μου στο πλευρό μου».

Την ώρα που μια εικόνα του νεαρού πρίγκιπα Χάρι με τη μητέρα του Νταϊάνα, πριγκίπισσα της Ουαλίας κάνει την εμφάνισή της, εκείνος συνεχίζει: «Διότι δεν μπορώ να φανταστώ πώς πρέπει να ήταν για εκείνη να περνά όλη αυτή τη διαδικασία μόνη της όλα αυτά τα χρόνια πριν γιατί ήταν απίστευτα δύσκολο για εμάς τους δύο αλλά τουλάχιστον είχαμε ο ένας τον άλλον».

Όπως σημειώνει το BBC, η Νταϊάνα παραιτήθηκε από τον τίτλο της «Αυτού Υψηλότης» την περίοδο του διαζυγίου της με τον πρίγκιπα της Ουαλίας, τον Αύγουστο του 1996. Πέθανε τον επόμενο χρόνο σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το CBS, στη συνέντευξή του, το ζευγάρι θα μιλήσει για την απόφασή του να μετακομίσει στις ΗΠΑ και για τα μελλοντικά του σχέδια.

TAGS