Στο πλατό της εκπομπής της Νάντιας Κοντογεώργη «φλΕΡΤ» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Πολυχρονίου το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του καριέρα ενώ παραδέχθηκε πως η μικρή οθόνη δεν υπήρξε ποτέ έρωτας για εκείνον.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Πολυχρονίου σημείωσε πως: «Η τηλεόραση μου έκανε πολύ καλό στα επαγγελματικά μου και μου διευκόλυνε τη ζωή γιατί ήταν η μοναδική που μου είχε αυξήσει σημαντικά το υπόλοιπο του τραπεζικού μου λογαριασμό. Λέγοντας πως “εκατομμύρια μοιράζει σήμερα ο τροχός”, εννοούσα τα εκατομμύρια που έπαιρνα εγώ ως αμοιβή σε δραχμές τότε. Πλάκα κάνω… Για να γελάσουμε λίγο, γιατί εγώ δεν μπορώ να είμαι και πολύ σοβαρός για πολύ ώρα».

«Την ημέρα που γινόταν ο πιλότος με το που άνοιξε η ιδιωτική τηλεοπτική πρωτοβουλία, τέλη της δεκαετίας του ’80, η Άννα Πρετεντέρη μου είπε να κάνω και γω έναν πιλότο. Από ευγένεια είπα ναι» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Στην συνέχεια πρόσθεσε με ειλικρίνεια πως: «δεν ήταν έρωτας μου η τηλεόραση, όμως επειδή έχω το αμερικάνικο ταπεραμέντο, με έπεισαν να πάω να κάνω τον πιλότο».

TAGS