Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ελένη Δροσάκη κατήγγειλαν μεταξύ άλλων, γνωστό ηθοποιό για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπεια τους.

Στην καταγγελία της η Λένα Δροσάκη αναφέρθηκε και στην Κάτια Δανδουλάκη λέγοντας: «Το 2019, στην παράσταση Έγκλημα στο Όριαντ Εξπρές που ανεβάζει η Κάτια Δανδουλάκη, άρχισαν τα ίδια περιστατικά, άλλες φορές κατ’ ιδίαν άλλες μπροστά σε όλο τον θίασο, Μία μέρα χωρίς κανέναν λόγο επιτέθηκε λεκτικά και με απίστευτη ένταση ενώπιον όλου του θιάσου σε εμένα και στον συνάδελφό μου Λευτέρη Ζαμπετάκη, προφανώς θεωρώντας ότι έχουμε μεταξύ μας κάποιου είδους ερωτική σχέση. Πράγμα που δεν ίσχυε. Η πρόβα διακόπηκε και η κ. Δανδουλάκη του ανακοίνωσε ότι δεν θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του ως σκηνοθέτη. Αποχωρεί ο δυνατός και όχι ο αδύναμος».

Εντός της ημέρας, η Κάτια Δανδουλάκη αναμένεται να καταθέσει μέσω χειρόγραφου εγγράφου στο Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών για την συγκεκριμένη υπόθεση σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό».

Δείτε το στιγμιότυπο στο 1:43:40:

TAGS