Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους βίντεο κλιπ, η τραγουδίστρια Ανέτ Αρτάνι παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love It» στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της και την οδήγησαν στο να πάρει την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα.

«Ήμουν σε μια πολύ άσχημη σχέση. Δεν μπορούσα ούτε να αναπνεύσω. Φοβόμουν γενικά και ένιωθα ότι θα σκάσω. Ήθελα να φύγω και να πάω πίσω στη μάνα μου στην Αμερική. Δεν άντεχα άλλο. Εξαιτίας του δεν πάτησα πόδι στην Ελλάδα για 7 χρόνια.

Πολλοί δεν καταλαβαίνουν. Αν ήταν τόσο άσχημα, γιατί έμενες; σε ρωτάνε. Όταν ο άλλος έχει μπει μέσα στο μυαλό σου, τόσο πολύ, σε κάνει να νιώθεις ότι εσύ φταις για όλα. Αν αλλάξεις εσύ, εγώ θα είμαι καλύτερος απέναντί σου» εξομολογήθηκε αρχικά η Ανέτ Αρτάνι.

«Η γειτόνισσα κάλεσε μία φορά την αστυνομία, γιατί εγώ δεν μπορούσα να πάρω. Χτυπούσε το κεφάλι μου κάτω στο πάτωμα. Κατάφερα και έφυγα κρυφά. Δεν είπα “γεια” κανέναν. Σε όλο το ταξίδι έκλαιγα, αλλά ένιωθα ανακούφιση που επέστρεφα στην οικογένειά μου» συνέχισε την εξομολόγηση της η Ανέτ Αρτάνι.

Η Ανέτ Αρτάνι πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν πρωτοξεκίνησα στην Αμερική, γνώρισα έναν αθλητή ο οποίος έγινε μάνατζέρ μου. Έπρεπε να υπογράψω κάποια χαρτιά και πήγα σπίτι του. Και εκεί μου το άλλαξε, ήθελε άλλα πράγματα. Και ήταν ένα… γομάρι, έπαιζε μπάσκετ παλιά κι εγώ ήμουν… μισή μερίδα. Με πλησίασε και τον σταμάτησα με πολύ δύναμη από τον εαυτό μου. Με προσέβαλε, με έφερε σε δύσκολη θέση… Με άφησε γιατί κατάλαβε ότι εγώ δεν ήθελα και φοβήθηκε και ο ίδιος ότι εγώ θα μιλήσω. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις που δέχτηκα βία».

TAGS