Ο Τεό Γκαλτσίδης έκανε την εμφάνιση του στις auditions του MasterChef 5 και αμέσως «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Ο λόγος δεν ήταν μόνο το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές του μαγειρικού διαγωνισμού του Star αλλά και απίστευτη ομοιότητα του με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Μια ομοιότητα η οποία αποτέλεσε αφορμή για πολλά πειράγματα. Ο νεαρός Τεό Γκαλτσίδης, μπορεί να μην πέρασε στην επόμενη φάση του Master Chef ωστόσο αυτό δεν έχει σκοπό να του «φρενάρει» τα όνειρα του.

Ο μάγειρας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «στη Φωλιά των ΚουΚου» και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον ρατσισμό που έχει δεχθεί.

Μεταξύ άλλων ο Τεό ανέφερε: «Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπήκα στο σπίτι του MasterChef, γιατί το ήθελα πάρα πολύ.

Τα φρύδια τα σηκώνω από μικρός. Σηκώνω και τ’ αυτιά, όπως και ο κύριος Κουτσόπουλος. Φυσικά και τον ακολουθώ στα social, αν δεν ακολουθώ τον σωσία μου, ποιον θα ακολουθήσω;

Από εκεί που ήμουν ο απλός Θοδωρής που δούλευα στο λούνα παρκ, τώρα ξαφνικά μου στέλνουν μηνύματα ότι είμαι όμορφος και γοητευτικός. Έχω τελειώσει φαρμακευτική, αλλά δεν βρίσκω δουλειά στον κλάδο αυτό γιατί ζητάνε κορίτσια. Έστειλα βιογραφικό στο λούνα παρκ και σε πέντε λεπτά με πήραν τηλέφωνο. Είμαι ο μόνος με βιογραφικό στο λούνα παρκ.

Η σχέση μου με υποστήριξε, προσέχει τα σκυλιά και με περιμένει πίσω πώς και πώς», είπε αρχικά ο Τεό Γκαλτσίδης.

Στη συνέχεια, ο Τεό Γκαλτσίδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση, μου αρέσει από μικρός. Ήθελα να γίνω πολιτικός επειδή είμαστε οικογένεια προσφυγική και πέρασα δύσκολα μικρός. Είχα δεχτεί bullying και ρατσισμό, με λέγανε Ρώσο και Γεωργιανό, αλλά έφτασα στο σημείο να μιλάω καλύτερα ελληνικά από αυτούς».

TAGS