Στην αποκάλυψη ότι έχει εμβολιαστεί με την πρώτη δόση κατά της COVID-19 προχώρησε ο 72χρονος Όζι Όσμπορν, μιλώντας στην εκπομπή Loose Women, ενώ η σύζυγός του Σάρον που είναι 68 χρόνων είπε ότι θα εμβολιαστεί σε δύο εβδομάδες.

«Ένιωσα σαν μια μαχαιριά» είπε γελώντας ο ροκ σταρ. «Το χέρι μου πονούσε, αλλά χαίρομαι που το έκανα, να το ξέρεις. Μόλις το έκανα, ένιωσα ανακουφισμένος», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης το ζευγάρι μίλησε για την περίοδο της καραντίνας.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω για τρεις ημέρες. Δεν υπήρχε κανένας λόγος που έκλαιγα, απλώς δεν μπορούσα να σταματήσω, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Τέτοια κατάθλιψη», είπε. «Ξύπνησα μία μέρα και ένιωσα πολύ καλύτερα».

Ο Όζι μίλησε ακόμα για το πόσο πολύ ανησύχησε όταν η Σάρον είχε προσβληθεί από τον ιό τον περασμένο Δεκέμβριο, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Φυσικά ανησυχούσα. Όλοι γνωρίζουν κάποιον που το έχει περάσει, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Μπορείς απλώς να προσεύχεσαι ότι δεν θα αρρωστήσει βαριά ή δεν θα χειροτερέψει» είπε και πρόσθεσε για τη Σάρον «είναι η ζωή μου».

Ακόμα αποκάλυψαν ότι είναι κοντά στο να υπογράψουν συμφωνία για την παραγωγή ταινίας, η οποία θα αναφέρετε στη σχέση τους και τα «σκαμπανεβάσματα» της.

«Θέλω ένας άγνωστος Βρετανός ηθοποιός να παίξει τον Όζι», είπε ο Σάρον, εξηγώντας ότι ο Όζι είναι ως χαρακτήρας πολύ μεγαλύτερος από τη ζωή και οποιοσδήποτε γνωστός ηθοποιός δεν θα μπορέσει να τον αποδώσει σωστά. «Δεν θέλω να υποδυθεί τον Όζι, θέλω απλώς να είναι Όζι», είπε.

TAGS