Η Χάντερ ΜακΓκρέιντι αποκαλείται το «πιο curvy μοντέλο» του περιοδικού Sports Illustrated και σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το ζήτημα της αυτοπεποίθησης σε μια βιομηχανία που δεν έχει υπάρξει πάντα καλή με τις plus-size καλλονές.

«Οι άνθρωποι συχνά με ρωτούν: “Ποιο είναι το μυστικό για την αυτοπεποίθηση, ποια είναι η φόρμουλα;”», δήλωσε η ΜακΓκρέιντι στο Story + Rain. «Δεν υπάρχει κανένα. Ακόμη έχω κακές μέρες. Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, η σημερινή ήταν μία από αυτές. Και η χθεσινή ήταν μία από αυτές που το μόνο που θες να κάνεις είναι να κάθεσαι και δεν θέλεις να δουλέψεις πάνω σε πράγματα που πρέπει να κάνεις. Δεν αισθάνεσαι τόσο καλά για τον εαυτό σου».

«Είναι OK να έχεις αυτές τις ημέρες», συνέχισε η 27χρονη. «Ξέρω ότι δεν καθορίζουν αυτό που είμαι και ότι η αυτοπεποίθηση είναι ένα ταξίδι. Χρειάζεται να τη δουλεύεις συνεχώς αλλά στο τέλος κάτι όμορφο θα προκύψει από αυτό».

Η ΜακΓκρέιντι έμαθε από μικρή να αγαπά τον εαυτό της, καθώς η οικογένειά της δεν θέλησε ποτέ να κάνει ζήτημα το μέγεθος ή το βάρος. «Η μητέρα μου δεν έκανε ποτέ ζήτημα τα κιλά μου. Ποτέ. Πάντα μιλούσε θετικά για αυτά. Είναι από την Ισλανδία. Αισθανόμαστε πολύ άνετα με το σώμα μας. Μου έλεγε πάντοτε και ακόμη μου λέει: “Το να μιλάς για το σώμα σου και το βάρος μου είναι τόσο βαρετό. Είναι το λιγότερο ενδιαφέρον πράγμα πάνω σου”. Ευτυχώς με αυτή τη νοοτροπία μεγάλωσα».

Πέρυσι, η ΜακΓκρέιντι φωτογραφήθηκε με μαγιό για το Sports Illustrated και αποκάλεσε τη φωτογράφησή της στο Μπαλί ως «μαγευτική».

TAGS