Για την ψυχική πάθηση OCD, από την οποία πάσχει από παιδί, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Demy.

«Έχω από παιδάκι την ψυχική πάθηση OCD. Έχω εμμονή να τακτοποιώ κάποια πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο για να μη μου συμβεί κάτι κακό. Ο σύντροφός μου το ξέρει αλλά επειδή κοιμάται πρώτος δεν τα βλέπει αυτά που συμβαίνουν» είπε.

«Κάνω ψυχοθεραπεία, δεν ασχολούμαστε με αυτό συγκεκριμένα, ασχολούμαστε με την πηγή. Το έχω από πάρα πολύ μικρή. Ήμουν ένα παιδάκι που είχα φοβίες και αγχωνόμουν. Οι γονείς μου είναι μια γενιά που δεν τα έχει ψάξει αυτά τα θέματα», πρόσθεσε.

Η δύσκολη περίοδος της Eurovision

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πολύ δύσκολη περίοδο που βίωσε το 2017 με την Eurovision.

«Το 2017 ήταν δύσκολη χρονιά, τα έχω διαγράψει λίγο. Υπήρχαν δύο πλευρές, η υπερηφάνεια κι η συγκίνηση σε πολλές στιγμές αυτού του ταξιδιού αλλά επειδή είμαι αγχώδης και τελειομανής άνθρωπος, το βίωσα με πολύ στρες. Ερχόμουν από μία πολύ δύσκολη χρονιά. Τότε έκανα και μιούζικαλ, νυχτερινές εμφανίσεις και προετοιμασία για την Eurovision. Κάποια στιγμή είχα ζορίσει τον εαυτό μου, την ψυχή μου, το σώμα μου, την φωνή μου» είπε.

Και πρόσθεσε: «Πήγα στην Eurovision πολύ κουρασμένη που συνέβαλε στο ότι δεν το απόλαυσα… και το αποτέλεσμα στην κατάταξη που μπορεί να μην παίζει ρόλο στην καριέρα σου αλλά μετρά στην ψυχή. Ήταν όλη η υποδοχή πολύ θερμή στην Ελλάδα».

Η Demy αναφέρθηκε στο πόσο πολύ αρνιόταν να τραγουδίσει.

«Είχα συνηθίσει να είμαι πάντα του άλφα και πρώτη σε όλα, οπότε αυτό ήταν το πρώτο μεγάλο σοκ. Μετά την Eurovision το σώμα μου είχε άρνηση και δεν ήθελα να τραγουδώ. Δεν αναγνώριζα την φωνή μου, κουραζόμουν εύκολα. Δεν είχα κάτι παθολογικό. Θα το σκεφτόμουν διπλά για να ξαναπάω γιατί ήξερα τι έφταιξε κι ήμουν κουρασμένη».

«Δεν μου κάνει εντύπωση γιατί φοβόντουσαν να μιλήσουν»

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Δεν μου έχει τύχει. Έχω προσπαθήσει να προστατευτώ. Με έχει προστατεύσει η εταιρεία και οι συνεργάτες μου που έμπαιναν μπροστά. Δεν σοκαρίστηκα με όλα αυτά. Ζούμε σε μια βαθιά σεξιστική κοινωνία. Δεν μου κάνει εντύπωση γιατί φοβόντουσαν να μιλήσουν. Πιστεύω ότι έχει να κάνει με τις αντιλήψεις που έχουμε. Μια γυναίκα που είναι απαιτητική στη δουλειά της είναι υστερική, ενώ ένας άντρας είναι επαγγελματίες. Μια γυναίκα αν θέλει να είναι με πολλούς άντρες χαρακτηρίζεται, ο άντρας παίρνει παράσημο» είπε.

TAGS