Η Ηλιάνα Αραβή προχώρησε σε καταγγελία τονίζοντας πως πασίγνωστος ηθοποιός, αυνανιζόταν στο τηλέφωνο και μου μιλούσε πάρα πολύ πρόστυχα.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος αναγνώρισε πως αναφέρεται σε εκείνον, βγήκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή.

Με το θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας και η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Ηλιάνα Αραβή η οποία, μεταξύ άλλων της είπε πως θα συνεχίσει κανονικά την καταγγελία της στο ΣΕΗ.

«Μίλησα με την κυρία Ηλιάνα Αραβή και έχω το δικαίωμα από την πλευρά της να μεταφέρω κάποια πράγματα. Αυτό που μου είπε και μπορώ να μεταφέρω είναι ότι δεν θέλει να προσθέσει κάτι άλλο. Έχει γίνει καταγγελία στο ΣΕΗ και παρότι άκουσε αυτά που είπε ο κύριος Χαϊκάλης, συνεχίζει σε αυτή την απόφασή της.

Δεν αλλάζει κάτι παρότι άκουσε όλα αυτά. Είπε εγώ συνεχίζω κανονικά την καταγγελία μου στο ΣΕΗ. Τη ρώτησα τι έχει να πει για τη συγγνώμη και είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει τη συγγνώμη και να δούμε τι θα γίνει σε λίγες ημέρες και αν υπάρχουν και άλλα κορίτσια που θα κάνουν καταγγελίες», ανέφερε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του «Πρωινού».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.