Τη διαγραφή γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ζητούν τρεις γυναίκες ηθοποιοί οι οποίες απευθύνθηκαν εκεί προκειμένου να κάνουν την επίσημη καταγγελία τους κατά του συγκεκριμένου συναδέλφου τους.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη καταγγέλλουν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, για πράξεις που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπεια τους.

Οι τρεις γυναίκες, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη, έχουν καταθέσει καταγγελία στο πειθαρχικό συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών κατά του ηθοποιού, για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους».

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός, τον οποίο καταγγέλλουν οι τρεις γυναίκες, απέστειλε πρόσφατα εξώδικο στα ΜΜΕ με το οποίο απαγόρευε την οποιαδήποτε αναφορά στο άτομό του τις επόμενες ημέρες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αρνείται να «κατακρεουργηθεί σε τηλεοπτικά παράθυρα» και να γίνουν σεβαστά το παιδί και η σύζυγός του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.