Το απόγευμα της Δευτέρας, η Τζένη Μπότση βρέθηκε στο πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ προχωρώντας σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στη Σία Κοσιώνη σχετικά με τα όσα καταλογίζει σε γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Η ηθοποιός, με φανερή την ένταση στη φωνή της περιέγραψε τα όσα υποστηρίζει ότι βίωσε σε ηλικία μόλις 22 ετών. Η παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη διευκρίνισε πως λόγω του εξωδίκου που έστειλε ο ηθοποιός μέσω του δικηγόρου του, δεν θα αναφερθεί το όνομά του.

Η Τζένη Μπότση είπε μεταξύ άλλων: «Δεν το πιστεύω ότι ήρθε αυτή η μέρα. Ήμουν σε μεγάλη ένταση και την Παρασκευή που έφυγαν τα μηνύματα και από μας και τη δικηγόρο. Ξεκινήσαμε τρεις γυναίκες. Με τη μια δεν γνωριζόμασταν. Μας έφερε ένας άλλος συνάδελφος σε επαφή. Αυτήν την στιγμή είμαστε 14».

Λίγο μετά το τέλος της συνέντευξης, η Σία Κοσιώνη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων τονίζει πως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τη φράση της ηθοποιού: «Δεν το πιστεύω ότι ήρθε αυτή η μέρα».

«Αν την είδες δεν χρειάζεται να προσθέσω ούτε απόστροφο. Είδες την ταραχή της, είδες τον φόβο να εξατμίζεται λίγο λίγο κάθε δευτερόλεπτο της συνέντευξης, είδες το θάρρος και την αξιοπρέπεια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη της φράση: «Δεν το πιστεύω ότι ήρθε αυτή η μέρα». Ήρθε, λοιπόν, ναι. Και δεν ήρθε μόνη της. Την έφερες εσύ. Την φέρατε όλες εσείς. Και εμείς σας βγάζουμε το καπέλο και σας ευχαριστούμε», έγραψε η δημοσιογράφος στην ανάρτησή της.

TAGS