Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας το πρωί της Δευτέρας. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, είχε μια πλήρη συζήτηση με τους παρουσιαστές σχετικά με τις καταγγελίες οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν ανθρώπους του θεάματος.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να βάλει «τέλος» στις διαφορές που είχε με τον Βαγγέλη Περρή και παίρνοντας το λόγο, του είπε: «Κύριε Περρή, αν θυμάστε, πριν 10 χρόνια σας είχα πάρει τηλέφωνο και σας είχα πει να προσέχετε τι λέτε για μένα στην εκπομπή του Θέμου, διότι γελοιοποιούσατε όπως εσείς νομίζατε με το χιούμορ σας το άτομο μου και σας πήρα τηλέφωνο και σας είπα προσέξτε τι λέτε. Χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα αναθεωρείτε».

«Ο καθένας περνώντας τα χρόνια αλλάζει, αναθεωρεί και επανατοποθετείται», είπε ο Βαγγέλης Περρής και ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε: «Καταλαβαίνετε, λοιπόν, το λάθος σας, διότι με γελοιοποιούσατε μέσα από μια εκπομπή χωρίς να με ξέρετε καλά».

«Ειλικρινά δεν θυμάμαι να σας έχουμε γελοιοποιήσει. Έχω την εντύπωση ότι ποτέ δεν έχουμε γελοιοποιήσει κανέναν», κατέληξε ο Βαγγέλης Περρής.

TAGS