Στην κάμερα της εκπομπής Pop Up μίλησε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Επίσης, αναφέρθηκε και στη δουλειά της ως βοηθός καθηγητή Πανεπιστημίου και στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός.

«Ήταν κάτι που κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσε να με γεμίσει, θα ήμουν δυστυχισμένη. Ήρθα στην Αθήνα, πέρασα στο Εθνικό και να μαι… Στο “Πέτα τη φριτέζα” πέρασα καταπληκτικά και είχα τη βοήθεια και τη στήριξη από όλους τους ηθοποιούς», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια και μετά από σχετική ερώτηση για τον χωρισμό της, είπε: «Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα απ’ όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια, είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε».

Και πρόσθεσε: «Έχω διαβάσει ότι δεν λέμε ούτε γεια με τον Σπύρο και γελάω. Αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, άνθρωπος με “Α” και όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι».

Για όσα γράφονταν όλα αυτά τα χρόνια για εκείνη, η ηθοποιός είπε με ειλικρίνεια: «Έχουν γράψει άπειρα πράγματα… Υπήρξαν καμιά δυο φορές που πέρασαν τα όρια με αυτά που έγραφαν και χρειάστηκε μα κινηθώ νομικά… είχα θυμώσει πραγματικά».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.