Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Μάνος Ψιστάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη δύσκολη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες έρχονται καταγγελίες και για άλλους μεγάλους σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές που έχουν να κάνουν με σεξουαλική παρενόχληση και άλλα θέματα.

«Τις επόμενες ημέρες σίγουρα θα βγουν πράγματα στην επιφάνεια πολύ πιο σοβαρά για άλλους ανθρώπους, όχι για τον Γιώργο. Ο Γιώργος δεν κάνει τέτοια πράγματα, μιλάμε για τη σεξουαλική παρενόχληση και άλλα θέματα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θα διαπιστώσετε ότι λαοφιλείς πρωταγωνιστές έχουν χρησιμοποιήσει την εξουσία τους για να κάνουν ό, τι θέλουν να κάνουν απέναντι σε κοπέλες που μόλις έχουν βγει από τη δραματική σχολή ή σε κοπέλες που έχουν κάνει 1-2 ρόλους και δεν είναι ονόματα για να μπορέσουν να αντιδράσουν».

«Αυτοί οι 5-6 άνθρωποι, οι πρωταγωνιστές, είναι πανίσχυροι. Αυτό για τον Γιώργο Κιμούλη, πράγματι, το κρατάω 20 χρόνια μέσα μου. Ήταν πολύ άσχημες οι συνθήκες στο γύρισμα, σταμάτησε ξαφνικά να μου μιλάει εντελώς και σταμάτησε να μου μιλάει μέχρι να τελειώσει η δουλειά, μέχρι να ολοκληρωθούν τα επεισόδια» είπε στη συνέχεια.

Για να συμπληρώσει για τον Γιώργο Κιμούλη: «Ο άνθρωπος αυτός, όλο το ταλέντο του, όλη αυτή τη δύναμή του και όλη αυτή την εξυπνάδα του, το απίστευτο IQ του και τη δυνατότητα να αναλύει καταστάσεις, τη διοχετεύει ξαφνικά στο να εκμηδενίζει τους συνεργάτες του, στο να φέρεται απάνθρωπα, απαξιωτικά, ειρωνικά, να με πετάει στην άκρη».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.