Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα πως έχει υποστεί λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια συνεργασίας τους.

Ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος συνεργάστηκε με τη Ζέτα Δούκα στο φετινό «Καφέ της Χαράς» σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης ανέφερε πως η ηθοποιός του είχε εξομολογηθεί το συμβάν με τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο Χάρης Ρώμας μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το θέμα που συζητάμε τώρα δεν είναι πρόσφορο για θετική δημοσιότητα. Είναι πολύ άγριο και θέλει προσοχή στην αντιμετώπισή του και πρέπει να μιλούν μόνο όσοι έχουν σχέση με το θέμα ή είναι παθόντες. Την Ζέτα την συμπαθώ πολύ. Κάποια μέρα που επιστρέφαμε από το γύρισμα και την πήγα σπίτι μου είπε σε ευχαριστώ πολύ, είμαι πολύ συγκινημένη που ζούμε αυτές τις συνθήκες εργασίας. Μου έκανε εντύπωση γιατί αυτές τις συνθήκες τις θεωρώ κανονικές. Τότε σε ανύποπτο χρόνο μου ανέφερε το συμβάν με τον Κιμούλη, ότι χρόνια πριν της είχε συμβεί αυτή η κακοποίηση η λεκτική και ψυχολογική. Το ήξερα και δεν ήξερα πως να το χειριστώ γιατί δεν είχε ανοίξει ακόμα ο ασκός του Αιόλου γιατί δεν ξέρεις πως αντιμετωπίζεται νομικά.

Δε μου είχε πει ότι θα βγει να το πει και της ανέφερα να προσπαθήσει να το ξεπεράσει με κάθε τρόπο αν την στοιχειώνει.

Θα συνηγορήσω λίγο υπέρ του Κιμούλη και πολύ υπέρ της Ζέτας και της κάθε Ζέτας που δεν έχει τη δύναμη, όντας χαμηλά στην ιεραρχία μιας εργασιακής κατάστασης να αντιδράσει άμεσα. Πραγματικά υπάρχουν νέα παιδιά που το σκέφτονται αν υψώσουν το ανάστημά τους, όπως και σε όλους τους χώρους.

Σε ότι αφορά τον Κιμούλη και για να είμαι τίμιος, εγώ έχω δουλέψει μία φορά στο παρελθόν κι είχαμε καλή σχέση. Είναι άλλο έχω ένταση λόγω ευθύνης επειδή είμαι επικεφαλής μιας ομάδας κι άλλο να υποβιβάζω, να καταρρακώνω, να απαξιώνω, να γελοιοποιώ και στο τέλος να εκφοβίζω εκείνους που έχω αποφασίσει ότι θα στοχοποιήσω. Αυτό κανένα χαϊδεμένο υπερταλέντο δεν δικαιούται να το κάνει. Δεν θα μιλήσω περαιτέρω αφού το θέμα θα πάρει νομική διάσταση».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.