Τη δική της άσχημη εμπειρία όταν ήρθε αντιμέτωπη με την σεξουαλική παρενόχληση μοιράστηκε μέσω της εκπομπής «Pop Up» μοιράστηκε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha και αναφέρθηκε στα όσα έχει βιώσει. Και ενώ το βίντεο προβλήθηκε και η Άριελ Κωνσταντινίδη ήταν ήρεμη, η ένταση όταν βγήκε να μιλήσει live την κυρίευσε καθώς της ξύπνησαν μνήμες.

Μιλώντας για τη δική της εμπειρία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Έχω δεχτεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση. Κανένας δεν έχει εξουσία πραγματικά, εμείς του δίνουμε τα “κλειδιά” για την εξουσία. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν φοβάμαι ότι κάποιος θα μου κάνει κακό. Είμαι ανακουφισμένη ότι κάτι αρχίζει να γίνεται. Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί. Κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες. Έτρεμα σαν τον ψάρι. Ήταν θέμα επιβίωσης, όχι αξιοπρέπειας», είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

«Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια. Με έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του για τον δικαιολογήσει. Γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παραστάσης με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό. Έτρωγα ξύλο», πρόσθεσε επίσης η Άριελ Κωνσταντινίδη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.