Η Θεοφανία Παπαθωμά, το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» και οι παρουσιαστές, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας έθεσαν ερωτήσεις σχετικά με τον κορονοϊό.

Εξάλλου, ο σύντροφος της, Γρηγόρης Πετράκος έχει προκαλέσει κύμα σχολίων με τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook γύρω από το θέμα του νέου ιού.

Η Θεοφανία Παπαθωμά ρωτήθηκε αν θα κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού καθώς επίσης και για το αν χρησιμοποιούν την προστατευτική μάσκα.

«Είμαστε υπέρ των εμβολίων εφόσον αποδειχτούν ότι είναι ασφαλή. Εδώ δεν έχουν πειστεί οι γιατροί, εμείς τους γιατρούς ακούμε. Εγώ δεν έχω προσωπική άποψη, ούτε ο Γρηγόρης, ό,τι μας πουν οι ειδικοί. Αν έρθει η σειρά μου να εμβολιαστώ, θα το σκεφτώ. Όταν κληθώ να αποφασίσω, με τα δεδομένα που θα υπάρχουν γιατί τα δεδομένα αλλάζουν κάθε μέρα, θα αποφασίσω τι θα κάνω.

Εμείς ακούμε τους γιατρούς, και ο Γρηγόρης αυτά που δημοσίευσε ήταν τα βιντεάκια των ειδικών και στατιστικοί πίνακες. Δεν έχουμε δική μας άποψη.

Φοράμε μάσκα εκεί που είναι υποχρεωτική η μάσκα. Εφόσον η μάσκα είναι υποχρεωτική, την φοράμε, γιατί σεβόμαστε και τους ανθρώπους που φοβούνται. Ακόμα και αν δεν φοβόμαστε εμείς, υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται. Αν δεν ήταν υποχρεωτική δεν θα τη φοράγαμε» ανέφερε μεταξύ άλλων η Θεοφανία Παπαθωμά.

TAGS