Τον Τρύφωνα Σαμαρά συνάντησε η κάμερα του Happy Day κατά τη διάρκεια φωτογράφησής του για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού. Ο γνωστός κομμωτής μεταξύ άλλων αποκάλυψε το λόγο που τελείωσε άδοξα κάποτε η συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά, ενώ εξήγησε τι έχει συμβεί με το unfollow που έχει κάνει με την Τζένη Μπαλατσινού.

«Έχω κάνει περίπου 80 εξώφυλλα. Ποτέ δεν έκανα πορεία ως μοντέλο, αλλά ως… κομπαρσομοντέλο. Μη τρελαθούμε, είναι και ο Παπανώτας εκεί και θα αρχίσει. Δεν ξέρω αν θα είμαι στο επόμενο J2US, ακόμα δεν έχω πρόταση. Θα μου κακοφανεί αν δεν είμαι γιατί το έχω συνηθίσει. Γι’ αυτό θα ρωτήσετε τον κύριο Κοκλώνη ή την παραγωγή», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Με τη Ρούλα Κορομηλά σταματήσαμε τη συνεργασία μας γιατί τότε τη χτένιζα στο Μπράβο και αναγκάστηκα εκείνη τη μέρα να πάω να χτενίσω τη Βάνα Μπάρμπα με την  Άννα Βίσση. Τσαντίστηκε η Ρούλα και σταματήσαμε τη συνεργασία μας. Η Τζένη Μπαλατσινού με έχει κάνει unfollow και την έκανα κι εγώ».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.