Λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις της για τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου, όπου μεταξύ άλλων είχε αναφέρει ότι ποτέ δεν την πήραν να της πουν ένα ευχαριστώ για την επιτυχία που έκαναν με αφορμή το βιβλίο της «Βαλς με 12 Θεούς», η συγγραφέας προσπαθεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, ένα μικρό απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης, η Λένα Μαντά εξηγεί μεταξύ άλλων:

«Απομονώθηκε η φράση μου για τον Κούλλη Νικολάου και τον Αντρέα Γεωργίου. Θα μας… βάλετε να τσακωθούμε με τους ανθρώπους. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Όντως δεν δόθηκε συνέχεια σε μια συνεργασία. Μετά το Βαλς έχουμε βγει με τον Κούλλη κι έχουμε φάει. Το “αχάριστος” ειπώθηκε, αλλά έπρεπε να έχω βάλει… εισαγωγικά. Ήθελα κάτι που δεν μου δόθηκε, όχι οικονομικό, και μου έμεινε ένα μικρό παράπονο από τη συνεργασία μας».

Και πρόσθεσε: «Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μια συζήτηση χωρίς νόημα. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τον Κούλλη ούτε με τον Αντρέα. Ο Κούλλης έπεσε από τα σύννεφα που τον είπα αχάριστο και δικαίως. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, απλά θα ήθελα ένα ευχαριστώ. Δεν αθετήθηκε συμφωνία».

TAGS