Καταιγισμός εξελίξεων έχουν προκληθεί τις τελευταίες ημέρες έπειτα από την καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης την οποία υπέστη η Σοφία Μπεκατώρου. Πολλοί επώνυμοι έχουν ταχθεί στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Pop Up» του Alpha, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα.

«Με πιάνει ταχυπαλμία που συζητάμε γι αυτό το θέμα. Είμαι λίγο συγκινημένη, δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου και πραγματικά δεν θα ήθελα να συμβεί ποτέ σε κανέναν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε και οπουδήποτε. Υπάρχουν άρρωστα μυαλά, υπάρχουν θύτες και φταίνε μόνο αυτοί και ποτέ το θύμα. Ακούω και με θλίβει πάρα πολύ σαν μια νέα γυναίκα 32 ετών ότι φορούσε ρούχα προκλητικά, το μακιγιάζ, η συμπεριφορά επηρεάζουν τέτοιες καταστάσεις.

Καμία κατάσταση δική μας δεν επηρεάζει και δεν προκαλεί κανέναν ποτέ. Να μην αισθάνεται ποτέ το θύμα ότι φταίει σε κάτι, δεν φταίει ποτέ. Να ευχαριστήσουμε πραγματικά τη Σοφία Μπεκατώρου και τις γυναίκες, αυτές τις τεράστιες αθλήτριες της Ελλάδος, που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν. Είναι πάρα πολύ γενναίες! Σε ευχαριστούμε πολύ Σοφία», είπε συγκινημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

TAGS