Ολόκληρη την Αμερική αλλά και τον κόσμο σόκαρε η εισβολή οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι. Κι ενώ οι σκηνές χάους και ντροπής που εκτυλίχθηκαν ακόμη απασχολούν και η υπόθεση είναι σε εξέλιξη, υπάρχουν και εκείνοι που αναρωτιούνται πού βρίσκεται η Μελάνια Τραμπ. Η – για τις επόμενες 9 ημέρες – Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες είναι άφαντη προκαλώντας απορία σε κάποιους πού βρίσκεται και τι κάνει.

Γιατί, εκτός των άλλων, ανάμεσα στις τελευταίες εξελίξεις είναι και το κλείσιμο του λογαριασμού του Τραμπ στο Twitter από το ίδιο το μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Όταν η ίδια η σύζυγός του έχει να γράψει στο δικό της λογαριασμό από την Πρωτοχρονιά, όπου έστειλε τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά.

Μάλιστα, υπάρχουν και εκείνοι που αναρωτιούνται τι έκανε η Μελάνια κατά τη διάρκεια της εισβολής των οπαδών του συζύγου της στο Καπιτώλιο. Και την απάντηση την έδωσε το CNN.

Όπως αναφέρει, την ώρα της εισβολής η Πρώτη Κυρία ασχολιόταν με μια φωτογράφηση του Λευκού Οίκου.

«Τραβήχτηκαν φωτογραφίες από χαλιά και άλλα αντικείμενα στο εσωτερικό της προεδρικής κατοικίας αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η Μελάνια Τραμπ σκέφτεται να δημιουργήσει ένα coffee table που θα επικεντρώνεται στα κομμάτια που έχει αποκαταστήσει από τότε που εισήλθε στον Λευκό Οίκο», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Όσο για τη δική της τοποθέτηση σχετικά με την εισβολή, η ίδια προτιμά να μην σχολιάσει.

«Απλώς δεν είναι πια σε θέση ψυχικά ή συναισθηματικά όπου να θέλει να εμπλακεί», ανέφερε πηγή στο CNN.

Για την ιστορία, η Μελάνια έκανε την τελευταία της δημόσια εμφάνιση στις 6 Ιανουαρίου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.