Με αφορμή το νέο τραγούδι της, η Χριστίνα Σάλτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο βάρος της.

«Το νέο μου τραγούδι “Μπορεί” είναι πολύ ωραίο, πολύ ευχάριστο, πολύ χορευτικό. Δυστυχώς τα μαγαζιά είναι κλειστά και δεν μπορούμε να το ακούσουμε παραπάνω» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Σάλτη.

Για το μπέρδεμα που γίνεται με το όνομα της, η Χριστίνα Σάλτη τόνισε πως πολλές φορές την μπερδεύουν με την Μαρίνα Σάττι και της ζητούν να τραγουδήσει τη «Μάντισσα».

Στην συνέχεια προχώρησε σε μια εξομολόγηση για το βάρος της λέγοντας: «Φυσικά και έχω δεχτεί σχόλια για την εικόνα μου πάνω στις πίστες. Δεν είμαι πολύ αδύνατη, είμαι κανονική. Για να γίνω πολύ αδύνατη, όπως θα με ήθελαν σε διάφορες δουλειές που έχω πάει, θα έπρεπε να είμαι δυστυχισμένη.

Έχουν πει σε δουλειά ότι “η Χριστίνα παχαίνει, μην την πάρετε”. Έχει τύχει να δουλεύω σε μαγαζί και να με σταματήσουν γι’ αυτό το λόγο. Στις μέρες μας η εικόνα είναι πιο σημαντική από τη φωνή».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.