Τη Ματθίλδη Μαγγίρα συνάντησε η κάμερα του «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το εμβόλιο του κορονοϊού, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει η Μαρία Σολωμού στην ίδια εκπομπή. Μάλιστα, η δημοσιογράφος ανέφερε στην ηθοποιό πως η συνάδελφός της είχε δηλώσει «καχύποπτη» με το εμβόλιο.

Και η Μαγγίρα συμφώνησε μαζί της, εξηγώντας τη δική της θέση.

«Δεν μου αρέσει που στα κανάλια δεν ακούγονται όλες οι απόψεις. Είμαι κι εγώ καχύποπτη με το εμβόλιο, γιατί όταν θέλει 10 χρόνια μελέτης, έρευνας, πειραμάτων, δεν θέλω να με κάνω πειραματόζωο και να πάω να κάνω ένα εμβόλιο που δεν πέρασε ούτε ένας χρόνος και δεν ξέρω και τι συνέπειες θα έχει», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ας κάνουν αυτοί που το θέλουν, που το χρειάζονται και είναι άμεση ανάγκη και θα δω μετά από καιρό, αν όντως τους έχει βοηθήσει, γιατί όχι; Η θεραπεία πού έχει βρεθεί, πού είναι; Το εμβόλιο δεν θα σε σώσει, το εμβόλιο είναι προληπτικό».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.