Στην εκπομπή «T-Live» μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης ο οποίος αναφέρθηκε στον πληττόμενο από τον κορονοϊό κλάδο του Πολιτισμού και στο ενδεχόμενο να παραμείνει κλειστή η νυχτερινή διασκέδαση μέχρι το Πάσχα.

Ο εκνευρισμός του καλλιτέχνη, ήταν φανερός κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του.

«Υπάρχει τρομερό έλλειμμα σεβασμού απέναντι σε όλο αυτόν τον κόσμο που εργάζονται στο σινεμά, στην τηλεόραση, στο θέατρο, στις μουσικές σκηνές. Ένας τεράστιος κύκλος εργασιών, ο οποίος αγνοήθηκε παντελώς. Δεν έχει δημιουργηθεί καθόλου κατά τα προηγούμενα χρόνια ούτε καν το ασφαλιστικό περιβάλλον για να πάρουν αυτό το πενιχρό πεντακοσάρι που δίνεται ως επίδομα.

Μας αγνόησαν παντελώς, μας σνομπάρισαν, μας άφησαν έρμαια και δεν κρίνω εξ’ ιδίων τα αλλότρια γιατί εγώ είχα την τύχη να μπορώ να δημιουργώ και ταυτόχρονα να εμφανίζομαι στο θέατρο και στις μουσικές σκηνές, έτσι που ο βιοπορισμός για εμένα έχει ξεπεραστεί», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.