Το λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις αποβολές της ανέφερε η Ρένια Λουιζίδου στην κάμερα της εκπομπής «Love it» το πρωί της Πέμπτης.

Η ηθοποιός, στην συνέντευξη της αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στο γιο της, τον σύζυγό της αλλά και το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου.

«Η Χαρά επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι μόνιμα. Συνήθως αυτοί που σε πλησιάζουν είναι αυτοί που σε αγαπάνε και θα πούνε μια καλή κουβέντα. Οι άλλοι έχουν την ευγένεια να μην το κάνουν. Ο γιος μου είναι 20 χρονών. Τα 3-4 πρώτα χρόνια του παιδιού μου δεν εργαζόμουν τόσο έντονα. Όταν γίνονται αλλαγές σε μια οικογένεια πρέπει να δώσεις χρόνο και την αλήθεια σου.

Το μυστικό της επιτυχίας στο γάμο είναι η βαθιά συνεννόηση. Θα ήθελα ο γιος μου να είναι ένας άντρας όπως αυτός που έψαχνα. Με το γιο μου γελάμε, βλέπουμε μαζί ποδόσφαιρο, αλλά πρωτίστως είμαι η μαμά του. Το κορίτσι του γιου μου το γνωρίζουμε και συναναστρεφόμαστε. Το κορίτσι και οι φίλοι του με αντιμετωπίζουν σαν τη μαμά του. Βίωσα μεγάλη ανασφάλεια στη ζωή μου όντας ηθοποιός, σαν μάνα δεν θα τα ευχόμουν στο γιο μου.

Οι αποβολές μου έγιναν πριν από 20 χρόνια. Είπα δημόσια για τις αποβολές γιατί ξέρω τα στεναχώρια και πόσες γυναίκες το περνάνε. Συμβαίνει συχνά σε μια γυναίκα να αποβάλει και μπορεί να συμβεί σε όλες μας. Τις περισσότερες φορές τα νικάμε και αν όχι δεν πειράζει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ρένια Λουιζίδου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.