Η Σοφία Μουτίδου θέλησε να απαντήσει όσους την κατηγόρησαν για slut-shaming με αφορμή ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε η εκπομπή «Booth» του Open και τα όσα είπε η παρουσιάστρια.

Το τηλεφώνημα είχε γίνει κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Τρίτης. Την Τετάρτη, η Σοφία Μουτίδου ανέφερε: «Έλαβα ένα μήνυμα που μου λέει “Αποχωρούμε ως υποστήριξη από την τρανς κοινότητα από σένα γιατί έκανες πολλά μηνύματα slut shaming στη Βανέσα. Λέω δέχομαι την ανακοίνωση και μου απάντησαν “Να το δούμε”. Δέχομαι κάποια διαταγή; Η δράση μου είναι γνωστή χρόνια τώρα» και πρόσθεσε: «Αν κάθε φορά στη ζωή μου έκανα αυτό που μου έλεγε κάποιος επειδή με απειλούσε θα ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Δεν προσβάλαμε κανέναν, αν είδατε προσβολή είναι καθαρά δικό σας θέμα».

Η Σοφία Μουτίδου λοιπόν απαντώντας σε όσους την κατηγόρησαν ότι προσέβαλε την Βανέσα λέγοντάς της «όταν ήσουν άντρας», αναφερόμενη σε εκείνη την περίοδο της ζωής της είπε: «Δεν έχω καμία διάθεση ποτέ να προσβάλω κανέναν, είμαι κοντά με την ψυχή μου, με το σώμα μου και με τον λόγο μου», ξεκαθάρισε. «Αν παρεξηγούμαστε δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Μένουμε λίγο να μας φάνε οι λέξεις και τα πίτουρα και όχι την ουσία, ότι χθες πρώτη φορά στην Ελλάδα είδαμε ένα φοβερά σοβαρό θέμα. Αν και αυτό το παρεξηγήσατε τότε παιδιά δεν ξέρω τι να πω».

TAGS