Ο Τάσος Κωστής πρωταγωνιστεί στην σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Ο ηθοποιός, με αφορμή την στροφή της ΕΡΤ στη μυθοπλασία παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής.

«Τα ιδιωτικά κανάλια προσπαθούν να είναι μπροστά και βλέπουν τα πράγματα πιο σύγχρονα. Εγώ διαφωνώ λιγάκι. Κάπου να ακουμπάμε και λίγο πιο παλιά. Έχω μια τρέλα να βάζω σε κάποιους χαρακτήρες δικούς μου ανθρώπους. Πάντα το κάνω. Τώρα έχω βάλει δυο φίλους μου. Τη γυναίκα μου δεν την έχω βάλει ποτέ σε κάποιο χαρακτήρα. Είναι… ιδιωτικής χρήσης» απάντησε ο ηθοποιός Τάσος Κωστής.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην συνέχεια στην σύζυγο του, λέγοντας: «Η γυναίκα μου ήταν ένα ωραίο κορίτσι, 21 χρονών πιπίνι! Ήταν κορίτσι για οικογένεια».

Ο Τάσος Κωστής μίλησε όμως και για την περιπέτεια που είχε τόσο ο ίδιος και η σύζυγος του με τον καρκίνο.

«Περάσαμε κάποιες δύσκολες καταστάσεις κι έχουμε δεθεί ακόμη περισσότερο. Πέρασε κι αυτή αυτό που πέρασα κι εγώ. Είχε καρκίνο στον πνεύμονα, αλλά το αντιμετωπίσαμε και όλα καλά. Φοβήθηκα περισσότερο τώρα γιατί ήμουν απ’ έξω. Μέσα είσαι πιο δυνατός.

Η γυναίκα μου έκανε μια αιμόπτυση. Πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είπαν χειρουργείο αύριο. Πιστεύω ότι θα πεθάνω όρθιος. Μετά από δύο χειρουργεία έκανα πρεμιέρα στο θέατρο. Η Κάτια Δανδουλάκη ήξερε τι έχω και με περίμενε. Και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάσος Κωστής.

TAGS