Ένα μοντέλο του Instagram ισχυρίζεται ότι πήρε πόδι από το Tinder επειδή η γνωστή εφαρμογή γνωριμιών θεώρησε πως οι σέξι πόζες της ήταν πλαστές.

«Είμαι πολύ καυτή για το Tinder», λέει η 21χρονη Luna Benna, ένα μοντέλο από το Ιλινόις των ΗΠΑ με 1,2 εκατ. followers, η οποία βγάζει πολλά λεφτά από τη «ροζ» συνδρομητική υπηρεσία OnlyFans.

Η Benna μπήκε στο Tinder το 2017, όταν ήταν «νέα και αφελής και αναζητούσα τον έρωτα», όπως δήλωσε στο πρακτορείο Jam Press. Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της έκαναν πάταγο, τέτοιο ντόρο που δεχόταν από την αρχή δώρα, ακόμα και προτάσεις γάμου.

Ακόμα και μετρητά για να δεχθεί να βγει με κάποιους. Εκείνη απολάμβανε το φλερτ, δεν βγήκε ωστόσο με κανέναν που να αξίζει να αναφέρει, όπως λέει, καθώς οι γνωριμίες ήταν «καταστροφή».

Το πράγμα έγινε περίπλοκο όταν κάποιοι χρήστες άρχισαν να χρησιμοποιούν τις εικόνες της για να «ψαρέψουν» γνωριμίες στο Tinder.

Ως αποτέλεσμα, όπως ισχυρίζεται πάντα η ίδια, έφαγε πόδι από το dating app, καθώς ο κόσμος δεν μπορούσε να ξεχωρίσει τον πραγματικό της λογαριασμό από τους απατεώνες.

«Υπάρχουν τόσα ψεύτικα προφίλ εκεί έξω. Κάθε φορά που φτιάχνω έναν νόμιμο λογαριασμό, μου κάνουν report και το Tinder τον κατεβάζει», λέει εκείνη.

Η εφημερίδα «New York Post» δεν πήρε απάντηση από το Tinder για τις καταγγελίες της Benna, ούτε για το αν οι «πικάντικες» εικόνες της παραβιάζουν τους όρους της κοινότητας περί γυμνού ή σεξουαλικού περιεχομένου.

TAGS