Την άποψη πως πρέπει να συλληφθούν όσοι υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κορονοϊός και διαδίδουν θεωρίες συνωμοσίας εξέφρασε ο Γρηγόρης Βαλτινός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Pop Up» του Alpha το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αναφερόμενος στο πλήγμα που έχει δεχθεί ο χώρος του Πολιτισμού λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Γρηγόρης Βαλτινός ανέφερε: «Το θέατρο είναι από τις πιο πληττόμενες εργασίες, βάλλεται από παντού. Αν δεν βοηθηθεί θα πεθάνει.

Θα πρέπει να εξετάσουμε αν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς πολιτισμό, χωρίς θέατρο ή με κάποιες φτωχές και θλιβερές παραστάσεις» και πρόσθεσε: «Ακόμα και με το 30% τα θέατρα είχαν sold out. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος διψάει για θέατρο. Δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να ανοίξουμε ξανά τα θέατρα. Είμαι εντελώς αρνητικός με τις παραστάσεις μέσω ίντερνετ. Σιγά σιγά ακόμα και οι σχέσεις μας θα περνάνε από την τηλεόραση».

Σχολιάζοντας όσους «μπαίνουν» από άλλους χώρους στον χώρο της υποκριτικής, ο Γρηγόρης Βαλτινός είπε: «Η σχέση της Ειρήνης Καζαριάν με το θέατρο ήταν μοντελισμός παρά υποκριτική. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αντιμετώπισε αρκετά σοβαρά την υποκριτική».

Τέλος, ο Γρηγόρης Βαλτινός αναφέρθηκε και όσους διαδίδουν θεωρίες συνωμοσίας σε ότι αφορά στον κορονοϊό λέγοντας μεταξύ άλλων: «Κάποιοι ανόητοι, αμόρφωτοι, αφελείς, απαίδευτοι πρέπει να συλληφθούν που βγάζουν θεωρίες συνωμοσίας ότι δεν υπάρχει κορονοϊός.

Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για κάποια ονόματα γιατί δεν τον ξέρω τον κύριο Πετράκο που λέτε. Μιλάω γενικά και δεν μιλάω μόνο για την Ελλάδα, αλλά για όλο τον κόσμο, είναι εγκληματική αυτή η ενέργεια».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.