Η Pamela Anderson προέβη σε μια αποκάλυψη σοκ κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στο Φεστιβάλ των Καννών, για τη συλλογή χρημάτων προς τη «Pamela Anderson Foundation», το ίδρυμα που έχει ιδρύσει η ίδια για την προστασία των ζώων.

«Αισθάνομαι πως αυτή είναι η κατάλληλη ώρα να αποκαλύψω μερικές από τις πιο τραυματικές μου εμπειρίες του παρελθόντος και θα το κάνω ακόμα και αν κινδυνεύω να εκτεθώ. Η πρώτη μου σεξουαλική επαφή ήταν εφιαλτική» δήλωσε η «θρυλική» ναυαγοσώστρια της τηλεοπτικής σειράς «Baywatch» και συνέχισε:

«Είχα πάει στο σπίτι του αγοριού μιας φίλης μου και ο μεγαλύτερος αδερφός του, μου πρότεινε να μου μάθει τάβλι. Από το τάβλι περάσαμε σε ένα μασάζ στην πλάτη και τελικά ήρθε το χειρότερο, ο βιασμός μου. Εκείνος ήταν 25 ετών και εγώ μόλις 12».

Όπως δήλωσε η Pamela, η παιδική της ηλικία ήταν επίσης τραυματική, αφού σε ηλικία μόλις 6 ετών κακοποιήθηκε από την νταντά της…

«Δεν μπορούσα να εμπιστευτώ τους ανθρώπους. Οι γονείς μου προσπαθούσαν να με προστατεύουν και να μου δείχνουν την αγάπη τους, αλλά για εμένα ο κόσμος δεν ήταν ένα σίγουρο μέρος… Ο μπαμπάς μου ήταν αλκοολικός και η μητέρα μου έκανε δύο δουλειές και έκλαιγε συνεχώς επειδή την άφηνε μόνη της ο πατέρας μου», δήλωσε αναφερόμενη στην τραυματική παιδική της ηλικία.