Οι σκέψεις της Κατερίνας Μάρκου για δεύτερη υιοθεσία

Η πρώην βουλευτής αναφέρθηκε και στην πρώτη υιοθεσία που διήρκησε 4,5 χρόνια


LIFESTYLE
5:49
30/09/2020
Οι σκέψεις της Κατερίνας Μάρκου για δεύτερη υιοθεσία
1
loading

Η Κατερίνα Μάρκου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Τρίτης και μίλησε για την βάφτιση του γιου της, τις σκέψεις της να προχωρήσει σε δεύτερη υιοθεσία αλλά και στο πόσο διήρκησαν οι διαδικασίες της πρώτης.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Μάρκου σημείωσε πως: «Και το όνομα αυτού Δημοσθένης, ο οποίος βαφτίστηκε σε ηλικία τρεισήμισι ετών. Λίγο μεγάλος αλλά πήρε το όνομα του μπαμπά μου. Ήταν μια βάπτιση όπου κάθε μέρα παίρναμε και λέγαμε, «μην έρθετε». Στην αρχή είχαμε 200 καλεσμένους και στο τέλος γίναμε 55″. Ήμουν πολύ συγκινημένη, ήταν κάτι που περίμενα να γίνει πάρα πολλά χρόνια και τελικά έγινε. Ήμουν, επίσης, πολύ αγχωμένη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Δημοσθένης ζητάει πολύ ένα αδελφάκι, θέλει ένα αγοράκι. Θα το ήθελα και το θέλω πάρα πολύ, να υιοθετήσουμε ακόμη ένα παιδί, το δουλεύω με τον Θανάση στο σπίτι».

Σε ερώτηση αν θα πει του Δημοσθένη πως είναι υιοθετημένος, η κ. Μάρκου είπε: «Φυσικά και θα του πούμε λεπτομέρειες για την πραγματικότητα του Δημοσθένη. Τα παιδιά πρέπει να ξέρουν το τι συνέβη στη ζωή τους. Αν ποτέ αποφασίσει να μάθει λεπτομέρειες, μετά τα 18, εμείς είμαστε έτοιμοι να τον καθοδηγήσουμε και να τον βοηθήσουμε να βρει αυτό που θέλει. Μου είπαν ότι, αν το παιδί πάρει πολλή αγάπη και είναι ευτυχισμένο, ποτέ δεν θα σου γυρίσει την πλάτη και θα πει ότι δεν σε αναγνωρίζει και δεν σε θέλει».

Πόσο όμως κράτησαν οι διαδικασίες της υιοθεσίας; «4,5 χρόνια με πίεση από μένα» εξήγησε η κ. Μάρκου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ιστορίες για αγρίους

    αν δεν ήσουν βουλευτίνα δεν υπήρχε περίπτωση να σου δώσουν παιδι γιατι απλά δεν θέλουν να δει νουν .είναι πολα τα λεφτά όρη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει