Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο τους, Γιάννη

Η ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο Instagram συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους


LIFESTYLE
11:48
18/09/2020
Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο τους, Γιάννη
loading

Μία σπάνια οικογενειακή φωτογραφία από το 1984 δημοσίευσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στο λογαριασμό έχει δημιουργήσει ο ίδιος με το όνομα της μητέρας του, στο Instagram. Σε αυτή τη φωτογραφία που συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους, βλέπουμε τον ίδιο να ποζάρει στο πλευρό των γονιών του, Αλίκης Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα" και φωτογραφίζονται μαζί́ με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη. Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την "Φιλουμένα Μαρτουράνο" σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το 1984 η Αλίκη με τον Δημήτρη αποφασίζουν να συνεργαστούν θεατρικά μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο έργο "Εκπαιδεύοντας την Ρίτα" και φωτογραφίζονται μαζί με τον Γιάννη εκφράζοντας την χαρά και τον ενθουσιασμό τους γι αυτή την συνύπαρξη. Μια συνεργασία που συνοδεύεται με τεράστια επιτυχία για να ακολουθήσει και μια δεύτερη την επόμενη περίοδο με την "Φιλουμένα Μαρτουράνο" σε εξίσου σπουδαίες ερμηνείες και κριτικές.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει