Το οργισμένο μήνυμα του Χρήστου Δάντη για τα νέα μέτρα: « Άλλη μια φορά δεν θα κάνω τον μ@λ@κ@»

Ο τραγουδιστής αντέδρασε για τις νέες ανακοινώσεις της κυβέρνησης που αφορούν τους καλλιτέχνες


LIFESTYLE
23:57
16/09/2020
Το οργισμένο μήνυμα του Χρήστου Δάντη για τα νέα μέτρα: « Άλλη μια φορά δεν θα κάνω τον μ@λ@κ@»
58
loading

Τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram επέλεξε ο Χρήστος Δάντης για να εκφράσει την οργή του για τα μέτρα της κυβέρνησης ως μέτρο αντιμετώπισης του κορονοϊού τα οποία μεταξύ άλλων, έπληξαν και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

«Δε μπορείς να απαγορεύσεις την εργασία ούτε στον Φραγκούλη ή τον Κραουνάκη» αναφέρει ο Χρήστος Δάντης στο οργισμένο του μήνυμα.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Δάντης αναφέρει: «Για άλλη μια φορά θα τοποθετηθώ. Για άλλη μια φορά δεν θα κάνω τον μ@λ@κα. Η λέξη “πολιτισμός” είναι βαριά λέξη. Αλλά με ευρεία,αρκετά “ανοιχτή” έννοια. “Πολιτισμός” στη μουσική είναι από το “Άξιον Εστί” Μέχρι το “Περνά Περνά η Μέλισσα”. Δε μπορείς ν’ απαγορεύσεις την εργασία (Επικαλούμαι το Άρθρο 22 του Συντάγματος της Ελλάδας γι αυτό-διαβάστε το και πείτε μου τι καταλαβαίνετε) ούτε στον Φραγκούλη ή τον Κραουνάκη (Που προσωπικά λατρεύω) αλλά ούτε και σ’ ένα κλόουν.

Προσφέρουν όλοι πολιτισμό, ψυχαγωγία, διασκέδαση, εκπαίδευση, πράγματα που χρειάζονται για τον σωστό ψυχισμό των ανθρώπων.

Όσοι συνάδελφοι στηρίξατε την κυβέρνηση αυτή της Ντροπής, του σκοταδισμού, που όταν τα πηγαίνει καλά αυτοχειροκροτείται και κομπάζει, αλλά όταν δεν τα πηγαίνει καλά “Φταίει η νεολαία που συγχρωτίζεται στα Clubs και τα νησιά” που η ίδια άνοιξε κι είπε “περάστε ελεύθερα”, την κυβέρνηση που κυνήγησε το θέαμα στην Ελλάδα ξεκινώντας από την απαγόρευση καπνίσματος, την βαριά φορολογία, φτάνοντας εδώ,στην απαγόρευση της ΕΡΓΑΣΙΑΣ μας έστω και για 15 μέρες (που δεν το βλέπω,θα τραβήξει πιο μακριά),δεν θα πω βαριές κουβέντες γιατί πιστεύω στη συγχώρεση, αλλά Καλά θα κάνετε να ανατρέξετε πίσω στη μνήμη σας και να θυμηθείτε τα 5 χρόνια ελεεινής αντιπολίτευσης που κάνατε στην προηγούμενη κυβέρνηση (αυτήν που μάς απάλλαξε από την ΑΕΠΙ και την αισχροκέρδεια της,αυτήν που δικαίωσε τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ,ναι!)

Και την επόμενη φορά να λειτουργήσετε με σωστότερο μυαλό, με σωστότερη κρίση, γιατί τελικά “πήρε και σας η μπάλα”. Όσο για εμάς, μην ανησυχείτε, θα κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα. Η κυβέρνηση αυτή είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλους τους ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΣΥΝΘΕΤΕΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥΣ, ΦΩΤΙΣΤΕΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΚΗΝΗΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ, MANAGERS, AGENTS,ΚΟΜΠΕΡ και ΚΛΟΟΥΝ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ, ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΕΣ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ, ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥΣ, DJs, ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ, ΜΑΙΤΡ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΠΑΡ ΘΕΑΤΡΩΝ, ΤΑΞΙΘΕΤΕΣ», ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΕΣ, ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ, ΜΠΑΡΙΣΤΕΣ, ΣΕΦ, ΜΑΓΕΙΡΕΣ, ΤΥΠΟΓΡΑΦΩΝ και λοιπών από κλάδους που κατάφερε να φτωχοποιήσει μέσα σε μόλις ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ».

View this post on Instagram

Για άλλη μια φορά θα τοποθετηθώ. Για άλλη μια φορά δεν θα κάνω τον μαλάκα. Η λέξη «πολιτισμός» είναι βαριά λέξη,Αλλά με ευρεία,αρκετά «ανοιχτή» έννοια. «Πολιτισμός» στη μουσική είναι από το «Αξιον Εστι» Μέχρι το «Περνά Περνά η Μέλισσα». Δε μπορείς Ν απαγορεύσεις την εργασία (Επικαλούμαι το Άρθρο 22 του Συντάγματος της Ελλάδας γι αυτό-διαβάστε το και πείτε μου τι καταλαβαίνετε) Ούτε στον Φραγκούλη η τον Κραουνακη (Που προσωπικα λατρεύω)αλλά ούτε και σ’ ένα κλόουν. Προσφέρουν όλοι πολιτισμό, ψυχαγωγία, διασκέδαση, εκπαίδευση, πράγματα που χρειάζονται για τον σωστό ψυχισμό των ανθρώπων. Όσοι συνάδελφοι στηρίξατε την κυβέρνηση αυτή της Ντροπής,Του σκοταδισμού, που όταν τα πηγαίνει καλά αυτοχειροκροτείται Και κομπάζει, αλλά όταν δεν τα πηγαίνει καλά «Φταίει η νεολαία που συγχρωτιζεται στα Clubs και τα νησιά» που η ίδια άνοιξε κι είπε «περάστε ελεύθερα»,Την κυβέρνηση που κυνήγησε το θέαμα στην Ελλάδα ξεκινώντας από την απαγόρευση καπνίσματος, την βαριά φορολογία, φτάνοντας εδώ,στην απαγορευση της ΕΡΓΑΣΙΑΣ μας έστω και για 15 μέρες (που δεν το βλέπω,θα τραβήξει πιο μακριά),δεν θα πω βαριές κουβέντες γιατί πιστεύω στη συγχώρεση,αλλά Καλά θα κάνετε να ανατρέξετε πίσω στη μνήμη σας και να θυμηθείτε Τα 5 χρόνια ελεεινής αντιπολίτευσης που κάνατε στην προηγούμενη κυβέρνηση (αυτήν που μάς απάλλαξε από την ΑΕΠΙ και την αισχροκέρδεια της,αυτήν που δικαίωσε τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ,ναι!) Και την επόμενη φορά να λειτουργήσετε με σωστότερο μυαλό, με σωστότερη κρίση, γιατί τελικά «πήρε και σας η μπάλα». Όσο για εμάς, μην ανησυχείτε, θα κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα. Η κυβέρνηση αυτή είναι ΝΤΡΟΠΗ για όλους τους ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ,ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ,ΣΥΝΘΕΤΕΣ,ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΥΣ,ΦΩΤΙΣΤΕΣ,ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΣΚΗΝΗΣ,ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ,ΗΧΟΛΗΠΤΕΣ,ΘΕΑΤΡΙΚΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ,ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ,ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ,MANAGERS,AGENTS,ΚΟΜΠΕΡ και ΚΛΟΟΥΝ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ,ΜΑΡΙΟΝΕΤΙΣΤΕΣ,ΧΟΡΕΥΤΕΣ,ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,DJs,ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ,ΜΑΙΤΡ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΠΑΡ ΘΕΑΤΡΩΝ,ΤΑΞΙΘΕΤΕΣ ΤΑΞΙΘΕΤΡΙΕΣ,ΠΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ,ΜΠΑΡΙΣΤΕΣ,ΣΕΦ,ΜΑΓΕΙΡΕΣ,ΤΥΠΟΓΡΑΦΩΝ και λοιπών από κλάδους που κατάφερε να φτωχοποιήσει μέσα σε μόλις ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ. Christos Dantis / Χρήστος Δάντης / Christos Dantis Μουσικός,Τραγουδιστης,Συνθετης,Στιχουργός,Παραγωγος Ηχογραφημάτων.

A post shared by 𝐂𝐡𝐫𝐢𝐬𝐭𝐨𝐬 𝐃𝐚𝐧𝐭𝐢𝐬 (@christosdantis) on

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

58
σχόλια
 1. avatar ARIS33

  ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΔΑΝΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. NO ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ. ΑΝΤΙ ΜΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΣ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΗΣ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.

 2. avatar nikossss

  το μυαλο του ειναι σε υφεση

 3. avatar Και με αυτα που γραφεις

  νομιζεις οτι κανεις τον εξυπνο; Κυριε (ο Θεος να σε κανει) δεν σου απαγορεψαν να ασκεις το επαγγελμα σου αλλα να μην μεταδιδεις με το αποτελεσμα της εργασιας σου. Μπορεις να κανεις διαδυκτιακη συναυλια και οποιος κανει login να πληρωνει. Ελπιζω να καταλαβες με το IQ φασιλιου που διαθετεις. Κανε λοιπον τουμπεκι και μη μιλας. Τι να πουν τα επαγγελματα που δεν μπορουν να βρουν εναλλακτική (καθαριστριες, σερβιτοροι, πωλητες και άλλοι πολλοι) και πρεπει να ζησουν με το οποιο μικρο επιδομα

 4. avatar Βασίλης Τ.

  Όπως όλοι οι [...] καλλιτέχνες που νομίζουν ότι τό \'χουν ΚΑΙ με την πολιτική, έτσι κι αυτός μας λέει ότι ΔΕΝ θα κάνει τον μ@λ@κ@. Γιατί να τον κάνει; Αφού....

 5. avatar Δεν πειράζει

  Κάνε λίγο το [...] γιατί τόσα χρόνια περνούσες κάποιους άλλους για [...] και ερχόντουσαν και στα ακουμπάνε χοντρά Οπότε καλύτερα να μη μιλάτε να το βουλώσετε

 6. avatar ΑΛΙΝΑ

  ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ.
  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ...

 7. avatar Αυτην την φορα δεν θα τον κανω……

  .......

 8. avatar Γραψε κανα τραγουδι…..

  της προκοπής και άσε τα λόγια...και την φτηνή δημοσιότητα..........

 9. avatar ΑΧΑΧΑ

  ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΣΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ.

 10. avatar supi

  Δάντη μεγάλε Μίκυ Ρουρκ της Ελλάδας θα σου απαντήσω με στίχο από μια μεγάλη επιτυχία σου: ΣΚΑΣΕ !!!

 11. avatar Ηλίας Κ.

  Καί τί μέ νοιάζει εμένα τί είσαι! Οσο γιά τήν καλλιτεχνική σου αξία άστα καλύτερα. Ο κλόουν πού αναφέρεσαι προσφέρει περισσότερα!

 12. avatar αυτά συμβαίνουν

  όταν στον χώρο του πολιτισμού βρεθούν απολίτιστοι.

 13. avatar nikosrag

  δεξια τρολ μια ψηφιακη πυγαδα για ολους σας

 14. avatar ΡΕ Δαντη….

  ποσο κομπλεξικο μικροψυχο ανθρωπακι που εισαι...

 15. avatar Μη ανταγωνιστικος

  Αλλος χώρος ειναι ο ,,του πολιτισμού,, και άλλος είναι ο χώρος του ,,καταναλωτικού θεάματος,, . Δεν έχουν τίποτα το κοινό αυτοι οι δυο χώροι. Μάλιστα, το ,,θεαμα,, βλάπτει τον πολιτισμό. Θα επρεπε το ξερεις εσυ πολυ καλα κύριε Δάντη. Αλλα ξέχασα, είναι πολλά τα λεφτά... Φάγατε καλα απ το υπουργείου πολιτισμου και θεαματων.

 16. avatar ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

  θα πεινασεις ρε σουργελ@ δωσε πισω τα αδηλωτα πες ποσα περνεις απο πνευματικα δικαιωματα ....πες για τα αδηλωτα ε αν δεν εχεις γραψου στο κοινονικο παντοπολειο

 17. avatar baba yiaga

  Τι Τραβάνε κι αυτοί οι καλλιτέχνες!

 18. avatar Οοοοοοοοοοοοοοοο

  [...] το έχει κάψει αυτός!
  Ατάλαντος ψευτοροκας [...] βγαίνει λέει τις φιφες του και νομίζει ότι κάτι κάνει!
  Ανατρίχιασα μεγάλε καλλιτέχνη!!!
  Πως τα έχωσες έτσι δάσκαλε;;;
  Πωωωωωω...

 19. avatar ΔΙΟΓΕΝΗΣ Λυτταιος

  \'\'Οι ........ες\'\', που λες, ειμαστε ....εμεις,
  που
  //ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ για μεταξωτες κορδελες//.
  ............................
  Για το \'\'οχι\'\' σου, λοιπον,
  επρεπε να επιλεξεις μι\'αν φωτογραφιαν σου ,\'\'μιστερ τιποτα\'\'.

 20. avatar Εγώ πάλι

  .....τον Κραουνάκη (Που προσωπικά λατρεύω) αλλά ούτε και σ’ ένα κλόουν.
  Δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι..ΚΛΟΟΥΝ
  Και ΜΗΝ προσποιείσαι .....να είσαι ο εαυτός σου !!!!!!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει