Συγκέντρωση στα Προπύλαια πραγματοποίησαν, χθες, Πέμπτη, οι εργαζόμενοι στον χώρο του πολιτισμού, έπειτα από σχετικό κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε στην συγκέντρωση και συνάντησε τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα ο οποίος εξέφρασε την ενόχληση του για τις απουσίες οι οποίες σημειώθηκαν

«Δεν ξέρω ποιοι ακριβώς λείπουν αλλά λείπουν οι πολύ πολύ επώνυμοι ηθοποιοί από την συγκέντρωση. Παίζει μεγάλο ρόλο να είναι και οι γνωστοί ηθοποιοί εδώ. Δεν μπορείς να αφήνεις τα νεότερα παιδιά να διεκδικούν να ζήσουν. Ούτε οι γνωστοί μπορούν να ζήσουν. Ντρέπονται να έρθουν εδώ να το πουν; Θα βοηθούσαν πάρα πολύ την περίσταση αυτή να είναι και οι γνωστοί πρωταγωνιστές κοντά μας» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε και σε μια καταγγελία αναφορικά με χρήματα τα οποία κερδήθηκαν μέσω τηλεοπτικής εκπομπής και δεν του έχουν παραδοθεί ακόμα.

«Το χειμώνα, πριν αρχίσει η λαίλαπα του κορονοϊού, είχαμε πάει με τον θίασο στην εκπομπή της κ. Μπακοδήμου, στο Ένας για όλους και κερδίσαμε 2,900 ευρώ υπέρ του ταμείου του ΣΕΗ. Έκτοτε και παρά τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα που κάνω στο συγκεκριμένο κανάλι, δεν μπορώ να βρω άκρη. Διεκδικούμε τα χρήματα που κερδίσαμε. Όταν πηγαίνεις σε ένα τηλεπαιχνίδι για να τα δώσεις για φιλανθρωπικό σκοπό, θα πρέπει άμεσα να παίρνεις και τα χρήματα. Δεν μπορεί να έχουμε δώσει όλα τα παραστατικά που μας ζήτησαν και τελικά να μην έχουμε πάρει τα χρήματα ένα χρόνο μετά που τα χρειαζόμαστε για την ενίσχυση των απόρων ηθοποιών», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

TAGS