Στο πλατό της εκπομπής «φλΕΡΤ», καλεσμένος της Νάντιας Κοντογεώργη βρέθηκε ο Άκης Σακελλαρίου. Ο ηθοποιός με χορευτικές κινήσεις και αρκετό κέφι μπήκε στο πλατό αιφνιδιάζοντας την παρουσιάστρια και ηθοποιό.

Μάλιστα, επειδή ήθελε να προβάλλει το καλό του προφίλ στην κάμερα ζήτησε από την Νάντια Κοντογεώργη να αλλάξουν θέσεις. «Ήρθε για να μας αλλάξει τις θέσεις μας! Είσαι ικανοποιημένος εκεί; » τον ρώτησε η Νάντια Κοντογεώργη λίγο πριν ξεκινήσει η συζήτηση τους.

Θετική εντύπωση προκάλεσε στην παρουσιάστρια πως ο ηθοποιός δεν έβγαλε τις δυο μάσκες που φορούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης τους. Ο λόγος που ο Άκης Σακελλαρίου δεν τις έβγαλε, είναι πως μόλις είχε επιστρέψει από το Παρίσι και ήθελε να είναι υπεύθυνος πολίτης και να είναι προσεκτικός απέναντι στον κορονοϊό.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην περιπέτεια υγείας που είχε πριν από περίπου δυο χρόνια όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τη «Νόσο των λεγεωνάριων».

Ειδικότερα ο Άκης Σακελλαρίου ανέφερε: «Έχω δει αλλαγές μέσα μου και έχω επαναπροσδιορίσει πολλά πράγματα. Τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες είπα στον εαυτό μου πως δεν θα κουράζομαι, μετά από κάποιο διάστημα άρχισα να ξαναλέω ναι σε κάποιες δουλειές οπότε τώρα είμαι σε μια κατάσταση που υπάρχει πια ένας ενδόμυχος φόβος. Μη τυχόν και γίνει κάτι γιατί αυτό που πέρασα τότε ήταν λόγω άγνοιας κινδύνου. Δεν ήξερα, ήμουν σε περιοδεία και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήταν κάτι τόσο σοβαρό. Τώρα και λόγω covid, βέβαια, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εξού και η ειδική μάσκα ενώ προσπαθώ να κάνω και το δεύτερο τεστ μετά το πρώτο που βγήκε αρνητικό. Με αυτή την έννοια κάπως επαναπροσδιόρισα και ιεράρχησα τα πράγματα. Τα πρώτα είναι πια πρακτικά τα ταξίδια, είτε τα επαγγελματικά είτε τα συναισθηματικά ταξίδια. Με λίγα λόγια με έχει επηρεάσει και σκέφτομαι πάρα πολύ το λυσιτελές του βίου μας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.